BSL 7. Hafta | Darüşşafaka Lassa 75-72 Galatasaray Ekmas

Tek kelime ile şu takımı izlerken insanın gözünden kan geliyor. Sileyim bu seneyi diyorum, yine olmuyor. Bu takımı oluşturanlar rahat görmesin hiç
 
Zvezdan Mitrovic'ı devre arasında salondan çıkarabilirsek bu maçı kazanırız. Yoksa vasat altı 4 yabancıyı ve kalitesiz yerli oyuncuları barından Darüşşafaka'ya kaybederiz.
 
20 sayı farka doğru giden maçı, koç yaptığı rotasyonla rakibi maça ortak etti. Muhaymin, Yeboah ve Halilovic bir ara parkedeydi. Bu kadar kötü bir oyuncu grubu tarihte çok azdır. Lige 2'de 2 ile girmeseydik ciddi düşme adayı olurmuşuz. Takımın ne oynadığı belli değil. Bi ara Yeboah eline gelen topları kaldırıp attı. Bir tanesi, serbest atış noktasından air-ball oldu. Diyecek söz yok. Takımda eline top yakışmayan kişi sayısı çok fazla. 15-20 saniye boş parkede top sürme yarışı yapılsa, 4-5 oyuncu birbirini geçemez. Hakaret anlamında söylemiyorum ancak sporda bir tabir vardır. Bu kadar "kazma" oyuncu grubunu bir araya getirmek büyük başarı.
 
Takımın ne oynadığı belli değil. Alınan yabancılar tek kelime ile rezalet. Bütün Galatasaray basket camiası bunu görüyor. Sezon başlamadan her yerde yazıldı söylendi. Alınan yabancılar skandal. Kurulan takım. Oynanan oyun. Çok acil. Mümkünse bu akşam hoca yollanmalı. Daha sezonun çok başı. Yoksa koca sezon hiç olacak. Ben artık dayanamıyorum. Ciddi ciddi çok üzülüyorum arkadaş. Duysun artık birileri sesimizi. Lütfen!! Lütfen!! Lütfen!!
 
Üçlük dışında başka bir şey çalışmıyor muyuz?
Neden acele edip 10 saniye içinde hücum ediyoruz?
Neden hep üçlük deniyoruz?
 
Rıdvan'a ve Can'a koridor vermedik ve öne geçtik.Sadece yaptığımız bu.Yoksa öyle aman aman hücum ettiğimiz olmadı 3.çeyrek.

Daçka ribaund almakta zorlanıyor.Timma çok kötü şutlar deniyor,kaçırması bir yana.Mccormack ise gidip herhangi bir maçta 15 sayı 10 ribaund yapıyor burada övüle övüle bitirilemiyor.Fiyat-performans açısından atletik siyahi uzun tanımına uyan Mccormack'a bile razıyım denilirse eyvallah o ayrı.Yoksa adam düşük IQ bir oyuncu.Senin zayıf pota altın onu iyi oyuncu yapmıyor.

1 adım önde dursa Martin posterleyemeyecekti onu.Düşük IQ'su tamda burada beliriyor.Dış şutu olmadığı halde dış şut deniyor mesela.
 

Üst