BSL 7.Hafta | Galatasaray-TOFAŞ

Tarih:08.11.2020
Saat:17.30
Salon:Sinan Erdem

İlk 3 maçta 2 galibiyet aldıktan sonra ki oynadığı 3 maçı kaybederek ligin son 2 sırasına düşen takımımız bu hafta evinde aynı bizim gibi lige kötü başlayan TOFAŞ'ı konuk edecek.

TOFAŞ da aynı bizim gibi 2 galibiyet 4 mağlubiyet ile averaj ile 12.sırada. Rakibimiz kötü gidişin ardından koç değişikliğine gitti ve Orhun Ene yerine Hakan Demir geldi.

Lige kötü başlangıç yapan 2 ekibin karşılaşmasında bakalım kazanan kim olacak?
 
Bu maçın normalde favorisi Tofas olurdu ama iç sahada takımın reaksiyon gosterecegini dusunuyorum.Eh...Gostermezlerse kendiler bilir artık sonunda olacakları .
 
Bu maça bahis alınmaz. Çok dengeli gider maç. Cunku Ertgurul Erdogan'ın kovulma maçı bu. 10 sayı geriye düşsek bile, hoca kovulmamak adına gerekirse tekmeleyerek panoları,bagırarak maçı çevirmeye bakar.
 
12 tane Tofasa 2.atış verdik.Tyus'tan bir cacık olmaz dedik.Bu pivotu olmayan! Tofasa karsı daha iyi gunler. Tyus'a gidene kadar baska tip oyuncu lazımdı pivot kalıplı Patric Young tarzı..Neyse 109.700 usd - Denizbank ! hesabına yıllık maaş alanlar bizden daha iyi biliyordur diyelim!!!!!!!!
 
iddaa oynayan varsa rkip hücum ribanduna oynasın. Tüm maçlarda ilk yarıda 10 ve üzeri hücum ribandu verdik. Şaka bir yana tek bir set, plan, organizasyon yok.
 
Alex Tyus, Brock Motum, Alex Hamilton dışında parkede ne yaptığını bilen yok. Daha önce söylediğim gibi Göksenin, Ayberk ve Williams parkeye her adım attığında skandal hatalar yapıyorlar. Göksenin yerine Purcell, Ayberk yerine Berkan bizim takımda olsa bu takımın ligde 3 galibiyet fazlası olurdu.

Mustafa Cengiz ve yönetiminin koltuklarına yapıştıklarını ve her geçen gün alçaldıklarını düşünürsek alınacak her galibiyet bir Ertuğrul Erdoğan mucizesidir. Bu yönetim arkasında büyük enkaz bırakıyor.
 
Bu maçın skoru ne olursa olsun...Ertugrul Erdogan ve arkadaşları kurtarsın takımı baskan ile ne diyim... Ben futbola geciyorum. Imparator Terim ve Arda Turan'ın hırsı ile bu şartlarda zirveye gitmemiz lazım. Ertugrul Erdogan'a tavsiyem Caner Erdeniz'i alsın 2.yarı 15 sayı atıp maçı alabiliriz )))))))
 
Ya futbola olduğu kadar basketbola önem veren kalabalık bir taraftar profili olacak, ya da gerçekten basketbolu bilen ve onun için ter döken yöneticiler. Bizde ikisi de olmadığı için bu haldeyiz. Ö.Yalçınkaya gitmesine rağmen şubenin durumu buysa, sorun çok daha derinlerde demektir.
 
Takım mental açıdan kaybetmeye çok alıştı. Ben oyuncuların da memnun olduğunu düşünmüyorum kendisinden. O yüzden kısa vadede düzelme imkanımız yok o yüzden en olması gereken yolları ayırmak. Kim gelir bilemiyorum ama en azından oyuncu grubu için hocanın kabul edilebilir bir tarafı kalmamış görünen.
 

Üst