BSL 7. Hafta | Gaziantep Basketbol 74-66 Galatasaray Nef

Tarih: 6 Kasım 2021
Saat: 13:00
Salon: Karataş Şahinbey
Yayın: TRT Spor Yıldız

Takımımız ligde son iki maçını kazandı. Dee Bost, Melo Trimble ve Akoon-Purcell önderliğinde iyi ivme yakaladık. Rakibimiz ise son iki maçını kaybetti ve Q. Peterson & Jarmar Gulley gibi önemli oyuncuları var. Bu zorlu karşılaşmada Takımımıza başarılar.
 
Kadın maçıyla aynı gün aynı saatte. İki maç da deplasman ama şubeyi takip etmeye çalışan taraftarı seçim yapmaya zorlayan bir durum. Zaten uzun seyahatlerden dolayı kadın takımı için zor bir saat, bu çakışmayla iyice abuklaştı.

Yıllardır aynı terane gerçi. Bir Galatasaray yönetimi de çıkıp bu konulara kafa yormuyor, aksiyon almıyor.
 
Zor mac olacak.Rakipte Peterson,Gulley ve Alpha Kaba gibi cok onemli yabancilar var.Pota altimizi dusununce Alpha Kaba’nin sikinti cikaracagini tahmin etmek zor degil.Ama ben zor da olsa kazanacagimizi dusunuyorum.Basarilar Aslanlar !
 
Takımımız skor ve istatistiklerden bağımsız bir takım. Bu da bizi net galip yahut net mağlup yapmıyor. 30 fark atıp yakalanabiliriz de; 30 fark yerken 10 fark atabiliriz de.
 
Adamın 2 ayağı birden yerde değil, sabit değil, aşırı güç kullanımı yok, Melo kolunu da açmıyor. Hücum faulle alakası bile yok.
 
Tempoyu artırırsak vurur geçeriz, hücum gücümüze karşı koyabilecek güçleri yok.
Blackshear da müthiş bir oyuncu. Pota altı ne kadar kalabalık olursa olsun ribaundu canavar gibi çekip alıyor herkesin üstünden.
 
Maç da zevk vermiyor. Ayrıca Okben sen tam bir israfsın. Seni adam yerine koyup takıma alanları da utandırmaya devam et böyle. Beyim eli belinde padişah gibi gezinmekten başka bir halt yapmıyor parkede
 

Üst