BSL 7. Hafta | Gaziantep Basketbol 74-66 Galatasaray Nef

İşte böyle Akoon Purcell! Ligdeki en atletik, patlayıcı gücü en yüksek oyunculardan birisin, maç başından beri saçma üçlükler deneyip duruyorsun. Al topu, git çembere! Kim durduracak seni?
 
Göksenin’i uzakta tutmaya başardık, şimdi de Eray çıktı. Bu formayı hak edip etmediğini bir kişi değerlendirmiyor mu?Rıdvan’a yeteri kadar şans verilmiyor
 
Tut ki yendik diyelim fikirlerimiz yine değişmeyecek, takımın acilen Kravish'i yollayıp 2 tane enerji ve atletizmini sahaya yansıtacak uzun almamız lazım.
 
Zaten takım savunması harika bir takım değiliz bugün hücumda da durunca bu hal olustu kaybetseler de sorun yok bazen böyle olacak
 
Bence iki uzun degil de bir uzun bir kisa lazim.Bost,Melo,Akoon disinda kisamiz yok resmen yerlilerin hali ortada.En azindan ligde ara sira birini dinlendiririz falan.
 
Tek kelimeyle takıma nazar değdi. Kaçan turnikeler, smaç, top kayıpları vs. İstesekte bir daha böyle kötü bir maç oynayacağımızı düşünmüyorum. Antep’in de berbat olduğu günde kaybetmek üzücü. Nazar boncuğu olsun bu kötü oyun.
Bu kadar berbat bir maç çıkardığımız gün hakem konuşmak istemiyorum ama gözünün önünde olan pozisyonda 2 sayımızı yedi. Verilen, verilmeyen pozisyonlar da var.
 
Darüşşafaka, Bahçeşehir ve Antep olmak üzere play off sıralamasındaki direk rakiplerimizden 3üne kaybettik. Bu şekilde ilk 5 çok zor. Allah’tan Efes’i çok kötü yakaladık da ordan bir ekstramız var.
 

Üst