BSL 7. Hafta | Gaziantep Basketbol 74-66 Galatasaray Nef

Ben şöyle düşünüyorum: Normal sezon maçlarında kaybettiğimiz maçlar olacak, bunlara takılmamamız lazım şu aşamada. Yeni kurulan bir yapıyız ve normal sezon bizim için alışma süreci olacak. Bizim için asıl mevzu playofflara hazır ve konsantre girmek.
Kaybettiğimiz 3 maç da tamamen kendi elimizle hediyemiz oldu. Biz parkede olursak rakibi parkeye gömüyoruz ama parkede yoksak; rakip bugünkü gibi berbat da olsa yenemiyoruz işte mesele bu. Çoğu kişinin atladığı bir nokta var; rakipler kazanmadı, biz kendimiz kaybettik. Hafta içi maç oynadık da yorgunuz desem, maç da oynamadık. Neden böyle bir maç oldu o da tuhaf... Antep belki biraz adam gibi oynasa bizi de yukarı çekerdi ama onlar da bize ayak uydurunca izlediğim en saçma ve keyifsiz maçlardan biri oldu.
Neyse, iyi günümüz de olacak, böyle tuhaf saçma günümüz de olacak. Takıma desteğe devam, potansiyelimiz yüksek. Sadece artık Kravish yerine atlet bir pis iş yapan 5 numara alınmalı, lütfen!
 
Maç boyunca iğrenç bir yönetim vardı. Hocamız da canı sağolsun o kadar naif ki Tutku kenarda kendini paralarken sandalyesinden bile kalkmadı. Kadın branşında az doğrandığından değil de hele erkek branşında alttakilere bu kadar yakın, üsttekilerden bu kadar uzakken her adaletsiz pozisyona ses çıkarmaya ihtiyaç var. Adam haklı olarak o kadar efendi olarak akıllara yerleşmiş ki son saniyede yarım dakika uğraşıp kendine teknik faul bile aldıramadı. Özellikle takımın kafa olarak bu kadar nanay olduğu günlerde kenardan bir ateşleyici güce ihtiyaç oluyor. Bugün ne benchten, ne de koçtan o katkıyı bulamadık. Sağlık olsun diyelim.
 
Dee Melo Akon bu üçlü atarken zaten takım yağ gibi akıyor.

Bu üçlü atamadığında oyuna müdahale edip maç kazanmak lazım malesef Hoca ne Daçka maçı nede bu maçta o hamleleri yapamadı. Rıdvan'ı kenarda unuttu Okbeni sisteme dahil edemedi kaçıncı hafta oldu

Şimdi Hal böyleyken maç kazanmak sezon ilerledikçe zorlaşır. Elinde Yiğit gibi skorer biri varken boş Turnike Kaçıran Gökşenini tercih etmek hata idi Kravish ile sezon bitmez ne kadar erken transfer okadar hedef büyür.

Seneye Eray ile olmaz muhakkak eli yüzü düzgün oyun kurucu lazım Türk olarak.

Can korkmaz ile Yiğit olsa şu takımda 1 level üstte olurduk
 

Üst