BSL 8.Hafta | Darüşşafaka Tekfen 91-82 Galatasaray

Serbest atış atamayan Alex Tyus..Ribaund alamayan Tyus. Bir önceki Galatasaray coachu bu hale gelmemizdeki tek sebep.Yönetim falan başka konu. Williams mı,Tyus mı..Kesinlikle Williams.
 
Yeni kocun vucut dili ve hareketleri cok abartili. Farkinda ve bilerek yapiyorsa belki bir aciklamasi vardir, aksi halde pek duruma hakim goruntu vermiyor.
 
bu takımdan bu sene hiçbir şey olmaz çok belli. Her maç 80-90 sayı yiyoruz şaka gibi! Yine bu yarı da 45 sayı yedik şükür...
 
Her maç pota altında birisi şov yapıyor dedik. Bu hafta da Jerrett çıktı. 22 sayı. Tyus'da çare olamadı pota altına. Ribaund alamıyoruz.
 
Bizim koç gerçekten çok abartılı davranıyor. Amigo mu koç mu belli değil. Enerjik olması, maçın içinde olması iyi ama belli bir sınırı aşınca samimi gelmiyor itici oluyor. Şov yapıyormuş gibi duruyor.
 
Tyus dendigi zaman dedim Tyus'tan bir şey olmaz. Hunter reis show var sahada...Zalgris Kaunas buyuk felaket atlatmış sezon öncesi diyorum.
 
Bizim koç gerçekten çok abartılı davranıyor. Amigo mu koç mu belli değil. Enerjik olması, maçın içinde olması iyi ama belli bir sınırı aşınca samimi gelmiyor itici oluyor. Şov yapıyormuş gibi duruyor.
Ben coachu begendim hareketlerini. Kenarda panoları tekmeleyenleri gorunce( ve 8 9 gun oncesine kovulan tabiki) varsın amigo ruhlu olsun kenarda..Cossun,costursun. Felipe Melo kaçmıs Omer hocamızın icine :)
 
Dackalı Jarret kotu bir adam degil. Motum ile kıyaslarsam daha iyi bir adam ve Dacka'nın en iyi yabancısı. Seneye Euroleague'de piyasa yapar, iş yapar.
 
Bu takım 100 sayı öne geçse 101-0 seri verip kaybeder maçı.

Rakip uzunların kariyer maçlarını oynaması olayı ise Ataman-Erceg-Daye döneminden beri süregelen bir durum. Saçma sapan bir yumuşak uzun sevdası var.

Karşı takımdaki 32 numaralı eski fb havlucusu, sivri kafalı keltoşu oynatmayın bari.
 
Alex Tyus’a inme inmiş heralde geçmiş olsun.
Kollarını, bacaklarını kullanamıyor zira.

İstanbul BB, sokak turnuvaları falan düzenlerse katılmak lazım. Profesyonel kulvarlar fazla bu takıma.
Emeği geçenlere tebrikler.
 
Ciddi ciddi söylüyorum kapatın bu branşı. Bu kadar insanın burada kafa yormasına gerek yok. Hayatımda bu kadar kötü ribound takımı görmedim. Zaten küme düşer bu takım
 
Kötü bitirdik. Bizim maçları izlemek sinirimizi bozuyor artık başka bi işe yaramıyor. Tyus tek yapması gereken iş olan ribaundları alamıyor, Yiğit sanki çok şutörmüş gibi el üstü üçlükler atıyor. Yani şurda kimsenin tahmin edemeyeceği Caner’in katkısı olmasa çoktan bitmişti maç. Koçu da hiç beğenmedim. Sırf şov. Biraz palazlansın bu her maç teknik yer hakemlerden itiraz ettiği için.
 

Üst