• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 8. Hafta | Galatasaray Ekmas 80-82 Bursaspor İnfo Yatırım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
40 yaşındayım. Şunu net söylüyorum. Walden Galatasaray basketbol takımı forması giyen en kötü oyun kurucu. Ben daha kötüsünü izlemedim

Samet'in 4 oynayabildigini söylemişlerdir sanırım. Yeboah 3 Samet 4 rotasyonunda denenebilir.

Ben Samet ve Buğrahan nın hoca yüzünden bu kadar az süre aldığını düşünüyorum. Buğrahan Efes maçında çok iyiydi. O maçtan sonra ki bütün maçlarda çok az süre aldı.
Bu kadar iyi bir yerli kadrosu kurulmuşken herkese yazık ediyorlar. Bunu bir şekilde çözmeleri lazım. Şu an en uygun çözüm koçun gönderilmesi gibi duruyor. İnşallah en kısa sürede gönderilir, yerine iyi bir koç alınır.

Radebaugh'u Rashicaya benzettim. O da başlarda iyi değildi takıma alıştıkça iyi performans verdi. Son bir kaç maçtır Radebaughda öyle oynuyor.

Hücum faul varsa nasıl sayı oluyor?
Ne alakası var yahu?

Akan oyunda sayı bulamıyoruz sete sette de zorlanıyoruz. Takımı biraz özgür bırakmak lazım. Muhaymin gibi hücumda hiçbir katkısı olmayan biri oynadığında sette iyice kısırlaşıyoruz.

Samet geyik süre alsın diye bildiğim bütün duaları okuyorum.

Takımı geçtim... Bu kadın hakemden ne zaman kurtulacağız bilen var mı?

Haliloviç ve Buğrahan diyorum başka bir şey demiyorum...

Bu kadar iyi bir yerli kadrosu kurulmuşken herkese yazık ediyorlar. Bunu bir şekilde çözmeleri lazım. Şu an en uygun çözüm koçun gönderilmesi gibi duruyor. İnşallah en kısa sürede gönderilir, yerine iyi bir koç alınır.
Yemin ediyorum en çok buna üzülüyorum. Güzelim kadro rezil edildi. Sadık Hamiltonu tutmaya çalıyor. Ve biz bunu basketbol diye izliyoruz.

Hamilton'ı Martin tutmalı Martin 5 oynamalı

Ezberlenmiş roller var Martin neden 5 oynamaz

Şu yabancıları alan kimse
Yönetici hoca menajer
Hiç fark etmez
Net Galatasaray düşmanıdır

3. çeyreği izlerken akıl sağlığımı kaybettim.

Takımı geçtim... Bu kadın hakemden ne zaman kurtulacağız bilen var mı?
özlem yalman hala Galatasaray maçlarını yonetebiliyorsa tümüyle Galatasaray'ın ayıbıdır bu. bu kadın, emin moğulkoç ve türevlerinin düdük asması için kaç galibiyetimize daha engel olmaları lazım çok merak ediyorum.

RADEBAUGGHHHHHHH.

son ceyregin ilk 2.5 dakikasını çok iyi oynadık, 63-58 öndeyiz.

Samet geyik niye oynamıyor kardeşim valla anlamıyorum billa anlamıyorum.

3'ten aşağı atmıyoruz bu çeyrek.Radebaugh'un üçlükleri özellikle 2.üçlüğü çok kritikti.

Buğrahan ve mitrovic yine teke tek attılar pff. her maç aynı şey.

Geri