BSL 8. Hafta | Galatasaray Nef 100 - 73 Yalovaspor

Tarih / 14 Kasım Pazar
Saat / 20:15
Salon / Sinan Erdem
Yayın / TRT Spor Yıldız

Takımımız, geçen hafta kötü oyunla Gaziantep'e kaybetti. Hafta içi Igokea galibiyetiyle morallendik. Yalovaspor ise son 3 lig maçını sırasıyla Beşiktaş, Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko'ya kaybetti. Baştan sona kadar iyi oynayıp, son topa kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Bu zorlu maçta takımımıza başarılar.
 
Kazanmaktan ziyade, oyunumuza derinlik kattığımızı görmek istediğim bir maç.
Şutlarımızın girmediği senaryolarda, takımın hangi alternatifleri deneyeceğini koç artık bize göstermeli.

Örneğin, belli ki Kravish takımda kalacak, o zaman uzun vadede kendisinden nasıl verim alabiliriz, buna benzer sorulara cevap vermemiz gerek parkede.
 
Kravish'i ne zaman kovacağız ? Kravish'i kovmayacaksak ne zaman uzun transferi yapacağız ?

Efes maçından sonra sizin emeğinize sağlık deyip transfer yapılmayalı 22 gün oldu.Bravo lan !
 
Bugün maç sonunda büyük ihtimalle kazanırız fakat bu şekilde daha ne kadar gidecek ? Bu görüntüyle hedefimiz ne kadar büyük olabilir ? Hadi bizim takımımız çözüldü deniyor,yahu bizle oynayan her takımda aynı hücumu yapıyor ! Kaçırıyorlar,ribaund alıyorlar gene aynı hücumu yapıyorlar.
 
Daha öncede yazdım Ekrem MEMNUN maalesef hedeflerle doğru orantılı bir koç değil, skordan bağımsız her maç bireysel yeteneklerle, birebirler üzerinden oynuyoruz, bu takım hangi seti çalışmış, çalışmalarımız el üstü atışlar mı ? Savunmayı konuşmaya bile gerek yok, post-up bile yaptıramıyoruz Kerry ve Sadık'a, bu kadar yetenekli oyuncular bu kadar vasat bir koça emanet edilmemeliydi.
 
Ekrem hocadan hamleler çok geç geliyor bugün.16-0 seri yiyene dek Kravish'i tuttu.Şimdide kısalar sosyal mesafeye dikkat ederek savunma yapıyordu,Göksenin veya Rıdvan girmeliydi,Göksenin hamlesi çok geç geldi.

Rakibin kısalarına çok rahat oynama imkanı tanıyoruz.Neticesinde ya üçlük yiyoruz,ya da pota altını zorlayıp sayıyı buluyorlar.
 

Üst