Vay vay vay izlemeyeyim dedim takım şahlanmış.
Takım rezalet pota altında ezim ezim eziliyoruz bizimkilere dokununca uzaya fırlıyorlar takım en az 30 sayı fark yer nokta ....
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zaten koç değişikliği gündemde yoktu eyüp yıldızın ve ajansbasketin uydurması Doruk GÖLBAŞI
Şu anda uzun oyuncu bile alınamıyorDeğerli arkadaşlar bugün saat 17.15'te salona giriş yaptım. Maça 35 dakika açılan bangır bangır müzik sebebiyle hiçbir hamle yapamadım. ultrAslan'ın ağabeylerinden simaen tanıdığım kişi maç öncesi Recep Şen'in yanına gidip şakalaştı. Bu da gösteriyor ki ultrAslan yönetim tarafından net olarak yönetiliyor. Tepki göstermelik. İlk yarının sonunda ve maç sonunda tüm salon duyacak şekilde Erman Kunter istifa diye haykırdım. Bireysel olarak yapabileceğim daha fazla bir şey gözükmüyor. Ömer Yalçınkaya maçı locadan seyretti yanlış görmediysem. Herkes tablodan memnun. Gelen seyirci 1000 var yok onun da yarısından çoğu çoluk çocuk aile vs. Bu galibiyet Erman Kunter'e kredi falan sağlamaz çünkü adama açık çek verilmiş gerekirse takımı düşür denmiş. Şuanda uzun oyuncu bile bulamıyor kulüp
Maç sonu Kunter'in açıklamaları görünce daha da sinirlendim. Hayal satmaya devam ediyor. Bu sene herkes her şeye hazırlıklı olsun. Ya Galatasaray bu düşer mi o kadar da değil diyenler olacaktır bekleyelim görelim...
Yazık...
Takım rezalet pota altında ezim ezim eziliyoruz bizimkilere dokununca uzaya fırlıyorlar takım en az 30 sayı fark yer nokta ....
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten bunu hangi kafa ile yazıyorsunuz ? Biraz yapıcı olun .. Bizde eleştiriyoruz yanlışları ama bu üslub ve kelimelerle değil.