BSL 8. Hafta | TED Ankara Kolejliler - Galatasaray

İlk yarı özelinde Thompson ve Orhanı pek iyi bulmadım performans olarak.

Thompson hakkında haklısın ama Orhan'a haksızlık yapmayalım adam unutulalı pas tutmuş adeta,Lig'in en zayıf takımına karşı oynatılacak kadar kötüyse neden alındı değilse bu maça kadar neden beklendi diye sormak lazım kaldıki o kadar boş oyuncu değil diye biliyorum Orhan'ı.

Şu maçta kötü olsada eleştirmem kendisini en azından Lig maçları için kazanma adına Ataman'ın sabredip sürekli oynatmalıki gelmesinin anlamı osun.

Dentmondan ikili hücumda verim almak zor. Ege dayeden daha iyi savunmaci. Deon bence russtan bile kotu transfer beceri olarak çok altta. Diebler reis mübarek robot herhalde

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneden

Davis-Thompson
Mccollum- Russ+Dentmon
Lasme

olsa şu an Final 8 için çok ciddi adaydık. Hala imkansız değil ama çok büyük kredi kaybettik.

Thompson hakkında haklısın ama Orhan'a haksızlık yapmayalım adam unutulalı pas tutmuş adeta,Lig'in en zayıf takımına karşı oynatılacak kadar kötüyse neden alındı değilse bu maça kadar neden beklendi diye sormak lazım kaldıki o kadar boş oyuncu değil diye biliyorum Orhan'ı.

Şu maçta kötü olsada eleştirmem kendisini en azından Lig maçları için kazanma adına Ataman'ın sabredip sürekli oynatmalıki gelmesinin anlamı osun.

Zaten boş oyuncu yazmadım.Uzunca bir süre oynamadı ama fizik olarakta geri gitmiş box out bile yapamadı adamına fizik olarak yeterli görmedim.

Rakibin koçu, bu 2 bencil oyunuya hiç mi top paylaşımını telkin etmiyor. Eline alan ya şut atıyor ya da potaya gidiyor; sanırım bu 2 iki oyuncunun nihayetsiz kredisi bulunuyor. :)

Çok rahat 40 sayı fark atıp, 100 sayıyı geçebileceğimiz maçta 67-92 yendik. Ankara Arena'da bayadır kazanamıyorduk, bu galibiyetle şeytanın bacağını da kırmış olduk diyebiliriz.

Türkiye basketbol lig tarihinin görüp görebileceği en kötü yabancılarını almış Ted kolejliler. Madem bütçen kısıtlı ve büyük ihtimalle de düşeceksin, ne gerek var bunlara. Büyük ihtimal karın tokluğuna oynuyorlar ama düşmeyi göze aldın madem, Türk oyuncularla bitir ligi, paran da cebinde kalır. Bugün, böylesine antreman maçında oyuncularımızın oynadığı oyunu değerlendirmek bana göre mantıksız olur. Ted' e karşı sadece Diebler' ı ayrı tutarım.Diğerleri kafasına göre takıldı işte.

Diebler, son maçlardaki bu üçlük çılgınlığını devam ettirirse yakında Diebler Bey diyeceksiniz eksik olmayacak gibi.

Can Korkmaz, Russ denen arkadaşa gidene kadar oyun kurucu Nasıl olur dersi versede çocuk en azından buradan birşey öğrenip gitmiş olur(!)

Telekom'dan sonra basketbol geleniği olan ted'in düşmesini pek istemem. İnşallah toparlanırlar. İstanbul da 3 büyükler,Efes,Daçka varken .İbb ve BÇekmece gibi yarın ne olacağı belli olmayan kulüpler ligde olacağına Basketbolumuz için Anadolu'dan şehir kulüplerinin olmasını yeğlerim.

Can 23 dk
Ege 27 dk
Orhan 16
Justin 28 dk
Göksenin 27 dk
Deon 22 dk

Bunlar normalde çok süre alamayan oyuncular, maçı bu oyuncuları kullanarak kazanmak önemli. 30 asist önemli... Justin'in 8 asisti iyiye işaret... Uzun sezonda yıpranmaların önüne geçmek için mutlaka bu maçta olduğu gibi kadro derinliğinden faydalanmak gerekiyor.

Haydi bakalım, Baskonia...