BSL 9.Hafta | Galatasaray 94-89 Türk Telekom

Tarih:21.11.2020
Saat:17.30
Salon:Sinan Erdem Spor Salonu
Yayın:Tivibuspor 2

Ligde zor günler geçiren takımımız ligin 9.haftasında evinde Türk Telekom'u konuk ediyor.

Takımımız ilk 8 maçta aldığı 2 galibiyet 6 mağlubiyet ile ligde 14.sırada yer alıyor. Takımımız da Macon 16.5 sayı 5 asist, Brock Motum 14.8 sayı 3.3 ribaunt, Jonathan Williams 11.5 sayı 7.9 ribaunt ortalamaları ile ön plana çıkan oyuncularımız. Barış Ermiş ve Hamilton dışında eksiğimiz bulunmuyor.

Türk Telekom ise ligde 6 galibiyet 2 mağlubiyet ile ligde 3.sırada yer alıyor. Rakibimizde Kyle Wiltjer 18.9 sayı 6.4 ribaunt, Michael Eric 13.5 sayı 7.1 ribaunt, Samuel Dekker 17.3 sayı 6.6 ribaund ve Tyler Ennis 12.6 sayı 5.0 asist ortalamaları ile ön plana çıkan isimler. Rakibimizde aynı zamanda eski oyuncumuz Can Korkmaz, Muhammed Baygül, Samet Geyik, Nick Johnson dikkat edilmesi gereken isimler.

Hücumda sıkıntı yaşamayan ama savunmada çok büyük problemleri olan takımımıza ligin en pahalı kadrolarından birisine sahip ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekom karşısında başarılar diliyoruz...
 
Linç yiyebilirim ama Macon’ı fazla gözümüzde büyütmüşüz diye düşünüyorum. Sadece iyi bir sutör o kadar. Oyunu hiç okuyamuyor.
 
Son düzenleme:
Tivibu'da olduğu için maçı izleyemiyorum ilginç bir şekilde işler çok iyi gidiyor galiba. 52-29 ilk yarı sonucu. Hem de Telekom gibi iyi bir takıma. Bakalım böyle bitsin inşallah ona göre konuşuruz.
 
Israrla Tyus'u sahada tutuyor adam. Yahu arkadaş hayret bi şey ya. Tamam hep beraber menajer kazığı diye geçirdiniz anladık göz göre göre her dakikası zarar herifi niye sahada tutuyorsunuz ne derdiniz sizin ya.
 
Abi siz bize nasıl bir sınavsınız ya? Tyus yürüyor sahada çıkarmıyor, fark gelmiş 16'dan 8'e mola almıyor. Dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarla ya
 
Mac basliklarinda bazi yorumlar beni gulumsetiyor, hani sanki yan yana mac izliyormusuz gibi samimi ama karisikliga acik.
Pozisyon yorumlarinda biraz detay versek, su dakika gibi mesela. Boylece anlatilanla anlasilan ayni cizgiye gelir.
 
Şöyle farkı yakaladığımız maçı zora sokmakta bize yakışırdı. Tyler Ennis sakatlığı üstüne öyle fark yakalamışken maçı kopartamıyoruz. Her maç ilk 25 dakikadaki oyunumuzu ve mücadelemizi 40 dakikaya yaymamız gerek.
 
Ömer Uğurata kenarda boş boş yapmacık hareketler yapıyor. Sal abi cidden eğreti duruyor yani. Maç 20'den 8'e gelene kadar mola almıyorsun seni sahada en rahatlatan adam 3. çeyrek oyuna girmiyor basket yediğimizde abartı bir hareketler. Bakın işinize ya hakikaten insanın canını sıkıyorsunuz artık. 25 sayıdan maçı getirdiğiniz noktaya bakın ya.
 
Sanmayin uctuk kactik...

Ilk 1.5 periyot lise takimi hatalari yapmasa telekom,20 sayi fark yerdik.

Ilk periyot inanilmaz soktuk..Göksenin derhal gönderilmesi lazim tez zamanda

Hocanin bencdeki hareketleri okadar iğretiki gördukce komedi filmi izliyorum.
 
Devrede 29 sayı yediği maçta bile 90 sayıyı görmeyi bir şekilde başarıyor takım, tebrik ediyorum, böyle istikrar Popovich Spurs'ünde yok.
 
Maçı kazandık ama ikinci yarı yediğimiz 60 sayı üzerinde durmalıyız.
Takım savunma yapamıyor. Yapacak gibi de durmuyor.
 

Üst