BSL 9. Hafta | Merkezefendi Basket 73 - 89 Galatasaray Nef

Son bolumde maci boslamak olmadi ama buraya kadar da iyi getirdiler. O yuzden takimi tebrik ederim. Umarim bundan sonra 40 dk yi ayni ciddiyetle oynayip daha rahat maclar izleriz.
 
Rıdvan Öncel savunma kısmında çok iyi mücadele etti ve farkın iyice açılmasını sağladı. Maçın sonlarına doğru yaptığımız hatalar felaket. Umarım önümüzdeki maçlar için gereken dersleri alırlar. Takımı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum.
 
Rakip zayıftı ve fark 30'du, maç kopmuştu. Fakat buna rağmen defalarca kez topu yarı sahaya taşıyamıyorsan git emekli ol, basketbol sana 10 gömlek fazla. Maç 2 dakika daha uzasa terler dökecektik ekran başında. Oynamak isteyen zaten formayı kendi kapıyor. Şans bulup elinde top bile tutamayanları yollayın gitsin takımdan.
- Rakip çok fazla boş şut buldu fakat atamadılar.
- Hakemler bugün çok tuhaftı. Hem onlar aleyhine hem bizim aleyhimize tuhaf kararlar verdiler yahut veremediler. Özellikle onlar aleyhine 1 tık daha fazla gibiydi.
Neticede fark atmamız gereken maçı fark atarak kazandık. Önümüzdeki maçlara bakacağız fakat 5 numara açığı yine kendini hissettirdi.
 

Üst