• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl | Beşiktaş Fibabanka Vs Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Çok büyük bir aksilik olmazsa malesef 15 üstü farkla mağlubiyet bekliyorum.
Şu sezon bir an önce bitsin.

yakup sekizkökün eseri. ilk 4 te bitirip bir tur fazla oynayabilirdik.

çok az şansımız var.bir an önce sezon bitsin ve koç yollansın.

bazı transfer isimleri duyuyorum ve çok üzülüyorum maalesef yatırım yine yok.

Hocamızın son deplasman maçı

Yakup Sekizkök'ün tek maçlık galibiyet serisinin bitiş maçı ve bizdeki sondan bir önceki maçı olacak (umarım).

Hoca yeter ne olur, üçüncü çeyrek başı bağıra bağıra maç gidiyorum diyor, sadece izliyorsun, fark 16 olunca maç tamamen gidince mola alıyorsun.

Seneye kesinlikle devam etmememiz gerekiyor

Ciddi bir başkanın, ciddi bir şube yöneticisinin olduğu bir kulüpte yaka paça kovulur. Yine 3 çeyrekte yirmi sayı fark yemişiz. 4. çeyrekte rakip gevşerse fark biraz azalır. Hoca yalandan demeçlere devam eder.

Bizden üçte bir düşük bütçeye sahip Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic, Fenerbahçe'nin koçu Sarunas Jasikevicius, onun yardımcısı Ertuğrul Erdoğan, Anadolu Efes Euroleague'de ve ligde iyi iş başaran Luca Banchi'yi gönderip yerine Igor Kokoskov'u alıyor biz ise Ergin Ataman'ın yamağı Yakup Sekizkök ile varlık içinde yokluk çekiyoruz. Her Galatasaray'lı buna en yüksek sesle itiraz etmeli. Her Galatasaray'lı Basketbol takımımızın büyük hedeflere taşıyacak bir koç istemeli. 2 Yıldır (Zvezdan Mitrovic dönemini de sayıyorum) çamur içinde sürünüyoruz Basketbolda. Bu durum değişmeli!

Kimse bu bütçeler ile şampiyon olalım demiyor, ama bu bütçeler ile kendi bütçemizin altı takımlara eziliyoruz. Kadro mühendisliği bilmeyen bir hocaya takim emanet edilmez. Yönetim de basketbola hiç değer vermiyor. Halimiz asla kabul edilebilir değil.

Şubeden sorumlu yöneticiyse yönetici,başkansa başkan.Artık birisi birilerinden hesap sorsun.Basketboldan anlamayın,anlamanızıda istemiyoruz.Tek şey sorun ya,bugün biz Bjk'dan 20 tane fazla serbest atış kullanırken nasıl 20 sayı gerideyiz,bunu sorun sadece be.

Anlamayı geçtim,basketbol aklımız olmasın,birazcık karakterli,iş ahlakı olan insanlar ilgilensin şubeyle.Yöneticimizde,gm'imizde,koçumuzda iş ahlakı olan kişiler olsun artık.

Arkadaşlar Galatasaray bu ligin muhtemelen 3. büyük bütçesidir. Bu da demek oluyor ki zaten yarı final yapman gerekiyor ve hatta iyi bir yapılanmayla finali de zorlayabilirsin. Sen ise Yakup denilen koça benzer şeyle acı çekiyorsun. Bu rezalettir sezon devam ederken kovardım ama diyelim ki yapamadınız yeni sezonda bu adamla devam etmeyi düşünmek deliliktir.

Palmer bu sezon 53 maçta 79 tane serbest atış kaçırdı. Bir kısa oyuncu için rekor olabilir.

Geri