BSL | Darüşşafaka Lassa 94-87 Galatasaray

Bu takıma önümüzdeki sezon maç seçmeden savunmayı ayakta tutacak kısa lazım. Takımın kısaları savunma açısından o kadar çok maç seçiyor ki.

Göksenin maç boyunca denediği şutlarda şut mu yolluyor,tuğla mı yolluyor belli değil.Bomboş kullandığı şutları bile o kadar kötü yolluyor ki çembere.Son kullandığı şutta süremiz varken en soğuk adamın o şutu hiç düşünmeden yollaması ne kadar doğru ? Faulden sonra kenara gelirkende umursamaz şekilde gülüyor birde.İyice yaş aldı artık.Göksenin ve oyunda süre veremediğimiz Sadıkla artık vedalaşmak lazım.

Biz Manisa deplasmanındada kaybederiz.O günkü açıklamayıda şimdiden yazayım.Aklımız Tenerife maçındaydı deriz.Bugünde sakat oyunculara değiniriz.Halbuki sen 3.çeyreğin son 1 buçuk dakikasına kadar rotasyonu iyi yöneterek maçı gayet iyi götürdün.Orada farkı artırabilsek ya da farkın 5-6 civarı olduğu bölümleri iyi geçebilsek rahat kazanırdık.

Son çeyreğe kadar ritim bulamayan takımdan 94 sayı yiyoruz.Savunmanın ne olduğunu bilmeyen oyunculardan kurulu,deneyimsiz oyunculardan oluşan Daçka'dan.

Göksenin maç boyunca denediği şutlarda şut mu yolluyor,tuğla mı yolluyor belli değil.Bomboş kullandığı şutları bile o kadar kötü yolluyor ki çembere.Son kullandığı şutta süremiz varken en soğuk adamın o şutu hiç düşünmeden yollaması ne kadar doğru ? Faulden sonra kenara gelirkende umursamaz şekilde gülüyor birde.İyice yaş aldı artık.Göksenin ve oyunda süre veremediğimiz Sadıkla artık vedalaşmak lazım.
Göksenin'in kapasitesi bu, her zaman buydu, dünkü maçta da standart oyununu oynadı. Hiçbir şekilde, değil bizim takımda, herhangi bir 1.lig takımında bile oynamayı hak etmeyen, sadece tuttuğu adama sülük gibi yapışarak savunmaya çalışmaktan ve arada bir de dipten çok düşük yüzdeyle üçlük sokmaktan başka hiçbir özelliği olmayan, fiziki yapısıyla tekniğiyle karakteriyle yeteneksizliğiyle basketbola yakışmayan bir adam ve ne acıdır ki bir de bizim takımın kaptanı. Üstelik de bu haliyle, yıllardır hiçbir takımdan teklif bile almadığı halde hak etmediği hatırı sayılır paralarla takımda tutuluyor. Ben bu gerçeği değişik zamanlarda bu forumda çeşitli vesilelerle defalarca dile getirmiş biriyim ama maalesef burada anlaşılmaz şekilde bir grup Göksenin sevici forumdaş var ve bu yetersize laf söyletmiyorlar. Bu kangren olmuş yaranın bir an önce kesilip atılması gerekiyor. Şimdiye kadar verdiği hizmetlerden dolayı (ne hizmet ama?) teşekkür edip vedalaşma vakti çoktan geldi de geçti bile...

Göksenin'in mükemmel bir oyuncu olmadığına katılıyorum. Fakat bahsedilen kadar da kötü bir oyuncu olduğuna katılmıyorum. Nymburk serisinde doğru rolde kullanıldığında ne kadar katkı verebileceğini gördük bence. Savunma tarafında hala takıma verebilecekler var. Fakat biz Göksenin'den set şutu katkısını alamayacağımızı kabullenerek kullanmalıyız. Burada da devreye bence Rob Gray'in sakatlığı giriyor. Takımda set şutörü olan tek kişi o. Final 4'a kadar da dönmesinin ne kadar kritik olduğu bu maçta da belli oldu bence