Ben uzun zamandır hiç bu kadar utanıp aciz hissetmemiştim. 4.periyot başlamadan salondan çıkalım da en azından kendi psikolojimiz daha da bozulmasın dedik. Maça gelenlerin bir kısmı play-off çeyrek finalinde Beşiktaş ile karşılaşıyoruz salona gidelim de Galatasaray armasına ayıp olmasın diyenlerdi. Bir kısmı da en azından bu maçı kazanalım da 3.maçta elenir sezonu kapatırız diyenlerdi. Takım, öyle bir görüntüdeydi ki bahsettiğim minimum beklentiler ihtimal dahilinden çok uzaktaydı. Bu da bu şubenin zihniyet olarak ne kadar küçüldüğünün bir göstergesidir. 2-3 tane kritik maç kazanarak oynanan Koraç Kupası finali zerre umurumda değil. Senelerdir sadece maaşları yatırarak hiçbir sorumluluk almayan şube yöneticisi Can Natan, senelerdir çeşitli skandallara imza atarak defalarca istifaya çağırdığımız genel menajer Ömer Yalçınkaya ve senelerce Galatasaray'da çalışıp bu şubeyi bilip bir şeyler yapabilir dediğimiz lakin bunun ağırlığını hiç kaldıramayan Yakup Sekizkök derhal istifa etmelidir. Ne yapsak olmadı, olmayacak zihniyetini reddediyorum, benimsemiyorum.