• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl | Galatasaray 85-107 Beşiktaş Fibabanka

Çoluğu çocuğunu getiren 100-200 kişi hariç beleş yemek ve yevmiye için gelen kitledir bunlar. Salonu tamamen boş bıraktırıp bu şubenin hali ne dedirtecek halleri yok tabi. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan da bunlara kaynatıyorlar azıcık işte.
Tribünü görmedim ama gelen sesler net 16-17-18 ergenler. Böyle çoluk çocuk cühela oldukça koç da istediği gibi oynar.

Ufuk Sarica acilen göreve gelmeli

Beşiktaş bu rezil basketbol katillerine şova çevirdi iyice ritme de girdi. 120'ye falan gidecek sanırım tarihi farkla. Koç tamam suçlu da , sahadaki 5 utanmazın da payı var. Bu kadar mı yabancısınız basketbol topuna ! Bunlar bir de profesyonel sporcular...

Sonunda yönetim uyuma basketbola sahip çık demeyi akıl ettiler

Moralinizin bozuk olduğu, gelecekten ümidinizi kestiğiniz anlarda Sadık Emir Kabaca’nın basketboldan para kazandığını hatırlayın ve umudunuzu kaybetmeyin.

Telekom bile kısıtlı bütçesi ile direndi fenere, son maça taşıdı. Ya sahip çıkın şubeye ya kapatın. Senelerdir bu durum kabul edilemez, yeter artık.

Telekom bile kısıtlı bütçesi ile direndi fenere, son maça taşıdı. Ya sahip çıkın şubeye ya kapatın. Senelerdir bu durum kabul edilemez, yeter artık.
Türk Telekom'un bütçesi de Beşiktaş gibi bizden az. En az dörtte bir az. Utanç verici bu duruma düşmemiz.

Yuvamız dediğimiz İpekçi'nin açılış senesini bir tane bile büyük maç kazanamayıp Beşiktaş'tan 107 yiyerek kapattık. Benim en çok zoruma giden, yok olan kültürümüz.

Stajyer koçun bir suçu yok diyenler oldu sezon boyunca ama fark yenilen takımın bütçesi sanırsın Anadolu Efes falan.

Son düzenleme:
Yuvamız dediğimiz İpekçi'nin açılış senesini bir tane bile büyük maç kazanamayıp Beşiktaş'tan 107 yiyerek kapattık. Benim en çok zoruma giden, yok olan kültürümüz.
Yeni İpekçi, tribün yapmaya elverişli bir salon değil ne yazık ki. Son yıllarda Avrupa'da yapılan salonlar arasında açık ara en kötü mimariye sahip. 20 binlik Sinan Erdem'de bile daha baskılı atmosfer oluşuyor.

Rezillik için teşekkürler .

- Telekom 1-1 yaptı Fener'e karşı deli gibi mücadele ettiler. He bakarsan Baldwin maç sonu 1 faul soksa belki eleniyorlardı ama bir planla bir karakter koydular.

- Mersin bugün yenildi 2-0 elendi Efes'e ama son topa kadar mücadele ettiler, karakterlerini gösterdiler.

4 seri içinde sahaya bir plan, bir karakter koyamayan tek takım biziz. Galatasaray taraftarını utandırdınız. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Yapan herkese yazıklar olsun.

Günün sonunda şimdi çok tepki var diye Yakup hocayı kovarlar asıl sorumlular kendilerini temize çıkarırlar.

Sosyal medyada yapılan istifa çağrısına bile maalesef atılan Tweeter 1300 civarında; şubeyi düşünen ve uzulen belirli sayıda kişi var kısıtlı tepki oluşuyor o yüzden.
Bizde eskiden olan Basketbol kültürünü geri getirmeliyiz...

Palmer bu sezon 54 resmi maçta 85 serbest atış kaçırdı. İnanılmaz bir istatistik. Shaquille O'Neal'dan hallice atıyor.

Ben uzun zamandır hiç bu kadar utanıp aciz hissetmemiştim. 4.periyot başlamadan salondan çıkalım da en azından kendi psikolojimiz daha da bozulmasın dedik. Maça gelenlerin bir kısmı play-off çeyrek finalinde Beşiktaş ile karşılaşıyoruz salona gidelim de Galatasaray armasına ayıp olmasın diyenlerdi. Bir kısmı da en azından bu maçı kazanalım da 3.maçta elenir sezonu kapatırız diyenlerdi. Takım, öyle bir görüntüdeydi ki bahsettiğim minimum beklentiler ihtimal dahilinden çok uzaktaydı. Bu da bu şubenin zihniyet olarak ne kadar küçüldüğünün bir göstergesidir. 2-3 tane kritik maç kazanarak oynanan Koraç Kupası finali zerre umurumda değil. Senelerdir sadece maaşları yatırarak hiçbir sorumluluk almayan şube yöneticisi Can Natan, senelerdir çeşitli skandallara imza atarak defalarca istifaya çağırdığımız genel menajer Ömer Yalçınkaya ve senelerce Galatasaray'da çalışıp bu şubeyi bilip bir şeyler yapabilir dediğimiz lakin bunun ağırlığını hiç kaldıramayan Yakup Sekizkök derhal istifa etmelidir. Ne yapsak olmadı, olmayacak zihniyetini reddediyorum, benimsemiyorum.

Ben uzun zamandır hiç bu kadar utanıp aciz hissetmemiştim. 4.periyot başlamadan salondan çıkalım da en azından kendi psikolojimiz daha da bozulmasın dedik. Maça gelenlerin bir kısmı play-off çeyrek finalinde Beşiktaş ile karşılaşıyoruz salona gidelim de Galatasaray armasına ayıp olmasın diyenlerdi. Bir kısmı da en azından bu maçı kazanalım da 3.maçta elenir sezonu kapatırız diyenlerdi. Takım, öyle bir görüntüdeydi ki bahsettiğim minimum beklentiler ihtimal dahilinden çok uzaktaydı. Bu da bu şubenin zihniyet olarak ne kadar küçüldüğünün bir göstergesidir. 2-3 tane kritik maç kazanarak oynanan Koraç Kupası finali zerre umurumda değil. Senelerdir sadece maaşları yatırarak hiçbir sorumluluk almayan şube yöneticisi Can Natan, senelerdir çeşitli skandallara imza atarak defalarca istifaya çağırdığımız genel menajer Ömer Yalçınkaya ve senelerce Galatasaray'da çalışıp bu şubeyi bilip bir şeyler yapabilir dediğimiz lakin bunun ağırlığını hiç kaldıramayan Yakup Sekizkök derhal istifa etmelidir. Ne yapsak olmadı, olmayacak zihniyetini reddediyorum, benimsemiyorum.
Bu şubeden bir halt olmayacağı ortada. Ben sadece hala maçlara çile çekmeye giden senin gibi vefalı taraftarlara çok şaşırıyor ve üzülüyorum. Verdiğiniz emeğin ve harcadığınız özverinin gramını bile haketmeyen kişiliksiz oyuncular, zavallı çapsız bir hoca ve dünya yansa umurunda olmayan sorumsuz bir şube yönetimi var maalesef ve sizler gibi binlerce arma sevdalısı tüm bunlara rağmen kıymetli zamanlarından ve paralarından fedakarlık yaparak hala ısrarla destek için salona koşuyorlar. Palmer gibi faul bile atmaktan aciz bir kısa, Sadık gibi basketbol kariyeri hızla çukura gitmekte olan bir uzun, Göksenin gibi yıllardır hiçbir halta yaramadığı halde ısrarla takımda tutulan ve üstelik de bu şanlı formaya kaptan yapılan bir güreşçi bozması, Wallace gibi ne için alındığını asla anlamadığım bir vasıfsız oyuncu, Buğrahan gibi eski takımı tarafından kapı önüne konduktan sonra bu formanın kutsal olduğunu hatırlayan sözde Galatasaraylı bir oyuncu, Samet gibi kelimelerin tarif edemeyeceği ve bir basketbol takımında ne işi olduğunu asla anlayamadığım değişik bir vatandaş, koçluk kariyerindeki en büyük başarısı Ergin hocanın yanında oyuncuların sırtını sıvazlamak olan Sekizkök gibi vasıfsız bir hoca, vs vs vs. Basketbolcu tanımına uyan biraz Cummings, biraz İzundu. GS basketbol tarihinin üstelik de önemli denebilecek bir bütçe ile oluşturulmuş en utanç verici kadrolarından biri bu sezonu hakettiği yerde bitirdi ve hepimiz için bu sene sezon finali böyle yapılmış oldu. Ama merak etmeyin, bu bir önceki cümlede söylediğim gibi sadece bir sezon finaliydi ve muhtemelen önümüzdeki yıl bu rezillikler kaldığı yerden devam edecek. Evet, kötü günler geçti, ama bana göre GS basketbol şubesi için bu günler sadece önümüzdeki daha kötü günlerin bir fragmanıydı...

Son düzenleme:
Geri