• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL | Galatasaray 95-89 Bursaspor Yörsan

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu

📅12 Nisan 2025 Cumartesi​

⌚20:30
📌Basketbol Gelişim Merkezi
📺Bein Sports 5

Son düzenleme:
Maç kadrosu ;

Michael Young
Will Cummmings
Sadık Emir Kabaca
Roberts Blumbergs
Samet Geyik
James Palmer Jr
Ebuka İzundu
Buğrahan Tuncer
Altan Çamoğlu
Yaman Alişan
Rob Gray
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

ilk çeyrek sonucu ;
Galatasaray 15-25 Bursaspor Yörsan

Ligde kalan maçlarımız kolay değil bu maçtan galip gelmemiz lazım.

ilk yarı sonucu ;
Galatasaray 44-41 Bursaspor Yörsan

3p sonucu : 69-57

Tebrikler Galatasaray Erkek Basketbol 🦁

Macin istatiktiklerini bulmaya calisiyorum. Federasyon'un sitesinde yok, bizim resmi sitede yok. $aka gibi.. Yayinci kurulus zaten evlere $enlik.
Bugrahan cok acayip serbest atis kullandi, saniyorum hic kacirmadan.

Macin istatiktiklerini bulmaya calisiyorum. Federasyon'un sitesinde yok, bizim resmi sitede yok. $aka gibi.. Yayinci kurulus zaten evlere $enlik.
Bugrahan cok acayip serbest atis kullandi, saniyorum hic kacirmadan.
Sahadan uygulamasını tavsiye ederim. Buğrahan 10/10 yaptı çizgiden.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımı Başantrenörü Yakup Sekizkök, ligdeki Bursaspor Yörsan galibiyetimizin sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüzün değerlendirmeleri şu şekilde:

"Evet, kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Tabii biraz konsantrasyonumuz salı günü oynayacağımız Nymburk maçında olduğu için, maç içerisinde bazı dalgalanmalar yaşandı. Ancak kazanmayı bildik. Şimdi artık tamamen salı gününe odaklanıyoruz. Bütün vaktimizi, bütün enerjimizi – ki bugüne kadar da öyleydi – bu turu geçmek ve Final Four’a yükselmek için harcayacağız. Oyuncularımız hazır, hepsi zaten o günü bekliyor. İstanbul’da turu kapatıp, ardından önümüze bakacağız".

Izundu acilen sözlesme yenilenmeli
Aynen Serdar kardeşim cummings, izundu, ve palmer bu üçü seneyede aramızda olursa takım seviye atlar derim. bu üçünün hakkını yememek lazım.otisin sakatlık durumu ne bilmem ama yinede oda kötü oyuncu değil.ve en önemlisi stajyer Yakup sekizkökte derhal şutlanmalı.

Geri