• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL l Aliağa Petkimspor 77-94 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Zor bir mac, rakip evinde karşıyaka'yı yendi. Gereksiz bir rahatsızlık veriyorlar oyunlarıyla, lazer tutan dayı vibe'ı alıyorum bu aliağa'dan. Durup durup bize karşı ekstra bir oyun ortaya koyarlar falan, neyse. Bu maçtan sonra Manisa maçı ve arkasına Efes-Fb fikstürüne gireceğiz. Bu maç çok kritik, bu maçı kazanırsak Manisa'yı da yeneriz zaten. Mağlubiyet hakları tamamen Efes-Fb fikstürüne kalmalı.

Dikkat,dikkat.Maçımız başlıyor.

Önümüzdeki sezon yerli kuralı devam edecekse Samet'ten kurtulup Muhsin'i almak lazım.Geçen sezon Daçka'nın kriz yaşadığı dönemden beri Muhsin istikrarlı katkı veriyor.Tamamen olgunlaşmış oyunu var.

James Palmer'ı izlerken bir tek ben mi aynı şeyi düşünüyorum acaba ?

İlk yarı bitmeden 49 sayı attığın bir günde kötü olan ne olabilir 46 yemiş olmamız :) bir noktada bize maçı kazandıracak sertliği yakalamak lazım.Şu ana kadar iki takımdada savunmalar doğa gezisindelerdi.

Devam çocuklar.

Hücumda yine su gibi akıyoruz.
Savunmayı 4-5 dakika sıksak farka gideceğiz yine.
Bir türlü oturtamadık şu savunmayı.

M. Young iyi transfer olmuş.

Tutunun.Hep takımımız hakkında olumsuz şeyler mi yazacaklar insanlar.Tutunun uçuyoruz :)

Livingston ne yapıyorsun be :) slalom slalom :)

Takımda roller oturduktan sonra keyif veren takım izlemeye başladık.Ben Bursaspor maçıyla beraber oynadığımız maçların tümünde keyif aldım.Bu takım belki maç içerisinde savunma sorunu yaşayabiliyor,belki kısa süre içinde Daçka maçında olduğu gibi farkı erittirebiliyor fakat maçı kazanacağının güvenini veriyor.Daçka-Petkim-Bursa gibi takımlara karşı kazanacağının güvenini veriyor.

Keşke sezon başında Telekom-Tofaş ile oynadığımız maçları şimdi oynuyor olsaydık.2 takımıda bence yenerdik.Bizim şanssızlığımız yanlış zamanda karşılaşmak oldu.

Bu tür maçlarda takımın verdiği güveni BCL play in ve sonrasına taşıması lazım.Bcl'yede bu görüntüyü taşırsak işte o zaman bizden mutlusu olmaz :)

Hücumda yine su gibi akıyoruz.
Savunmayı 4-5 dakika sıksak farka gideceğiz yine.
Bir türlü oturtamadık şu savunmayı.
Savunmayı sıktık ve farka gittik.
Sırada Manisa var. Evimizde onları da yenip zorlu fikstür öncesi avantaj elde etmek gerekir.

Tebrikler Yenilmez Armada 🦁

100 senedir Goksenin izlerim, gordugum en etkili 3-4 performansindan biriydi. Basit ve faydali oynadi.

Tebrikler tüm takıma. 2 numara transferi level atlatır bu takima.

Basketbol Şampiyonlar Ligi antrenmanı etkin şekilde devam ediyor. Bu performans esas arenaya taşınsın, keyifli hafta sonu mizanseni olmanın ötesine geçsin.

Otis 14 sayı 6 asist
Palmer 11 sayı 6 asist
Will 14 sayı 2 asist
Izundu 15 sayı 6 ribaund
Buğrahan 14 sayı 5 asist
Young 9 sayı 5 ribaund
Göksenin 9 sayı 4 ribaund 5 asist
Delgado 8 sayı 5 ribaund

26 asist.
Nerdeyse 8 kişi çift hanede.
Allah nazarlardan saklasın.

Başantrenörümüz Yakup Sekizkök, Aliağa Petkimspor galibiyetinin ardından konuştu:

"Üst üste 7. galibiyetimizi zor bir deplasmanda aldık. Maç içinde bazı sekanslar yakalayarak istediğimiz skoru buluyoruz. Üçüncü periyotta o ritmi yakaladık ve orada maçı kazandığımızı düşünüyorum.

Bençten çok katkı alıyoruz. Will, Buğrahan ve Izdundu bençten gelip çift haneli sayı ürettiler. Samet; Sadık ve Blumbergs’in sakat olduğu dönemde dört numarada savunmada çok katkı verdi. Şimdi Manisa maçına hazırlanacağız. 2024’ü galibiyet serisiyle kapattık. İnşallah 2025’e de bu seriyi uzatarak devam edeceğiz.

Son olarak talihsiz bir kaza geçiren yarın ameliyat olacak Genel Menajerimiz Ömer Yalçınkaya’ya geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum."

Tebrikler takım, tebrikler Yakup Hoca. İstifanı isteyenlere inat.

Geri