• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL l Anadolu Efes 99-87 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Maç kadrosu ;

Otis livingston
Sadık Emir Kabaca
Will Cummmings
Samet Geyik
Efe Vatan
Ebuka İzundu
James Palmer Jr
Buğrahan Tuncer
Altan Çamoğlu
Yaman Alişan
Angel Delgado
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

29-17
Efes önde
9/6 üçlük
Asvele alamadıklarını bize atıyorlar

Bu Çöpkin'in sayı atacağı tuttu

Kısalarımız topa baskı yapmayı düşünüyor mu acaba?

Rıdvan'ında şutu girseydi yok artık derdim.Hele o Larkin'in başta girmeyip sonradan giren şutu nedir öyle ya.5 tanede üçlük attı,hangi maçta attın bu kadar ?

İlk yarı anormal 3'lük soktular. 52 yesek de 46 attık, maç ortada. İkinci yarı şut yüzdelerinin biraz daha normale döneceğini tahmin ediyorum. 3'lükler biraz daha dengelenir ve galip gelme ihtimalimizin önü biraz daha açılır.

İlk yarı yine bu tempoya göre kabul edilebilir farkla bitti.Bir ara 13 olmuştu fark.

Larkin ne attıysa girdi delirdim. Mijatovic ah etse hakkı.

Otiz çok kötü

Efes inanılmaz kötü hücum ediyor. Az akıllı oynasak alırız maçı

Bryant ile Nwora ne zaman zorlasalar Efes düzen dışına çıkıyor bu da bizim işimize fazlasıyla geliyor.

Efes'te hücumu toparlayanlar ile hücumu batıranlar var.

Şu Willis'in iki üçlüğü çok kötü yerde geldi.Can sıkıcı oldu.

72-62 maalesef
Hücumda çok etkisiz oynuyoruz

Izundu'ya çalınan fauller hakemlerin niyetini yeterince ortaya koyuyor. Efes, Asvel yenilgisi sonra bizim maçı çıkış maçı olarak görmüş.

20/14 oldu
%69 la üçlük atan bir takımı yenemezsin

Şu maç 1 hafta önce pazar günü öğlen 15:30'da oynansa nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum.

iyi mücadele ettik ama gücümüz yetmedi.

Atacakları tuttu. Şu avelleri evire çevire parçalardık ama her salladıkları girdi. Yapacak bir şey yok.

Geri