BSL l Galatasaray 115-105 Manisa Basket

Bu maçı da alıyoruz ve Efes-Fener fikstürüne son 11 maçta 10 galibiyet almış şekilde giriş yapıyoruz. Gönül ister ki bu maça kadar yada Efes maçına kadar Efianayi yerine takviye gelsin veya Efianayi artık bu maçla rehabilite olmuş olsun ve takıma dahil olsun. Ama pek umudum yok, keşke takviye gelse ve bu maça yetişse, çok ütopik bir düşünce ama beklentideyim.

Maç kadrosu ;

Otis livingston
Michael Young Jr .
David Efianayi
Sadık Emir Kabaca
Will Cummmings
Samet Geyik
James Palmer Jr.
Efe Vatan
Ebuka İzundu
Buğrahan Tuncer
Angel Delgado
Göksenin Köksal

...

Daçka'dan ilk yarı 55 yiyoruz,Petkim'den ilk yarı 48 yiyoruz,Manisa'dan ilk yarı 50 yiyoruz.1 çeyrek iyi savunma yaparsak maçı kırabiliriz belki yine fakat takımın bunu alışkanlık haline getirmemesi lazımdı.Hocada dikkat edeceğiz diyor ama bakıyorum ilk yarı savunmanın s'sini bile yapmayıp Manisa'ya istediği gibi hücum ettiriyoruz.Bunun benzerini BCL'de yaşarsak sıkıntı olabilir.BCL'de devrede 50 yediğin maçta 49 atamamış olabilirsin.

Manisa'nın hücumlarına bakıyorum bomboş şutları bulup duruyor.İçeriden atmak istediklerinde çok rahat atıyorlar.Allah'a emanet takılıyoruz hala savunmada.Faul problemimiz yokkende aynıydık,hakemler gereğinden fazla faul çaldılar bize o ayrı.

Fakat bizim hücumumuz Livingston'ın çemberi görmeden denediği el üstü şut olmamalı ya.Ekmeklerine yağ süreriz bu şekilde.Topu paylaş,içeriye drive et,Palmer veya Young üzerinden oyna olmadı.

Bu maçı belki kazanırız.
Ama malesef için ilerisi için çok ümidim yok.
Gireceğimiz zorlu fikstüre dair umudum kalmadım.
Ligte en fazla yarı final yaparız.
Avrupada da play off turunu geçsek bile gruplardan bu savunma ile çıkamayız.

Önce Izundu'nun hücum ribaundlarıyla ayakta kaldık şimdide 4 faulle Delgado gemiyi ayakta tutuyor.Top bizde 7 sayı öndeyiz.Buğrahan'ın son bölümdeki katkılarınıda unutmamak lazım.

Young hem atışın çok kötü,hem yaptığın faul gereksiz.Aynı çeyrek hızlı hücumda denediğin kötü üçlükte vardı.Gerek var mı ya ? Ya mola dönüşü olmamalı bu.