BSL l Galatasaray 73-78 Türk Telekom

Birinci sınıf yerel lig ve kupa antrenörü, 7 yabancı kararının da ayrıca kaymağını yiyen Saras; Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için size daha nasıl motivasyon sağlasın?

Profesyonel darphane erkek futbol takımının ruh söz konusu olduğunda, size şemsiye olacak bir durumu yok ve Dünya'da mevcut ekonomi politikası sürdükçe gelecekte de olmayacak zaten. İki instagram paylaşımıyla fayda devşiremezsiniz onlardan, devir kapandı.

Maç kadrosu ;

Otis livingston
Michael Young
Samet Geyik
Tyrone Wallace
Sadık Emir Kabaca
Roberts Blumbergs
James Palmer Jr
Ebuka İzundu
Buğrahan Tuncer
Yaman Alişan
Angel Delgado
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

Delgado zaten serbest atış çizgisinde de zorlanıyorsun. Bu kadar kolay şutları da atamayacaksan ne işin var abi senin bu takımda. Biraz daha konsantrasyon...

Savunma yapmayı bilmeyen takımı herkes çözer.Bu takımı izlemek beni bir süredir ciddi derecede yoruyor.

3-4 oyuncun hücumda atsın kazanabiliyorsan,kazan.Yahu oyuncuları kendi haline bıraksak zaten aynısını yapmazlar mı ? En kötü atabiliyorsak kazanırız derler.

Sezon başından beri 20 küsür maça çıkan bir takımın bu kadar dağınık olması ve özellikle hücumda ne yaptığını bilmemesi çok düşündürücü

Palmer ve Buğrahan hemen yarın kapının önüne koyulmalı. Izundu ve maaş durumuna göre Otis harici de seneye kimse takımda kalmamalı. Kafası burda olmayan, arkadaşları kurtuluş savaşı verirken odağı maçta olmayan oyuncuların bu takımda yeri yok. Ben de bir taraftar olarak kuruş hakkım varsa bu oyunculara hakkımı helal etmiyorum. Yazıklar olsun sadece. 66-63'e gelen maç, kafası maçta olmayan Palmer yüzünden gitti. Abuk subuk paslar atan Buğrahan da üzerine tüy dikti. Bravo çocuklar, yine tarih yazdınız. Badem bıyıklıya 2 kere yenildiniz. Tebrikler size.

Anthony Brown'ın çeyrek başındaki sayısından sonra,Berkan'ın potaya uzanıp attığı basket harici 7 dk boyunca Telekom'un saha içi isabeti yok ve 2 kez biten Telekom hücumlarında elden topu veriyorsun.Sonrasında Hanlan'ın basketi ve Buğrahan'ın zorlama denemesi ile kafaca maçı kapatıyorsun.

7 dk boyunca Telekom potayı görememiş yapmayın ya.Yani sinir,üzüntü hepsi iç içe yazıyorum.Palmer pota dibinden bile kaçırıyorsun ne diyim sana.Kafa olarak maçta yoksun.Young hadi sakatlıktan yeni çıktı,Blumbergs vasat,kimle kazanacaksın ki maçı Delgado ile mi kazanacaksın ?

Bu arada Telekom iyi takım falan değil.Sadece tecrübesi fazla stajyer hoca,tecrübesi az stajyer hocamızı yendi.Neyse belki Cummings'in sakatlığında geniş oyuncu portföyümüzle belki transfer yaparız.Mesela çok uzaklarda olan Karşıyaka'daki yabancının durumunu sorgularız belki !