BSL l Galatasaray 81-95 Fenerbahçe Beko

Ulan Izundu , Sertaç 500000000 kere dışarıda bomboşşşş leblebi gibi üçlük atıyor !! Bir git de adamını tut ya ! Bu kadar mı beyin fakirisiniz arkadaş ! Zorla küfür ettireceksin kendine!

Bu takıma değil Tyrone Wallace LeBron dahi gelse, savunmada yardımlaşmadığımız sürece hedef maçları kazanamayız. Rakiplere perimetrede el göstermedigimiz sürece %60 ile atmaya devam ederler.

Not: Izundu çık kardeşim Sertaç'ın şutuna...

Not2: Her sert savunmamıza faul çalan utanmaz hakemleri de unutmayalım.

Son düzenleme:
Blumbergs ve Sadık'tan acilen çıkmak lazım. Sadık ile Zaha'nın benzer olduğunu düşünüyorum. Oynamasa bile takımı düşürüyor Sadık. O kontratı altında ciddi ezildi. Tazminatı verilip yollamayı acilen.

Bu takımın başında Sertaç Şanlı'ya yenilen bir hoca görmek istemiyorum. İstifa vs. de beklemiyorum. Tazminatı verilip maç bitiminde kovulmalı.

Fenerbahçe'nin yardımcı koçu Yakup Sekizkök'ten kat ve kat yetenekli ve deneyimli Ertuğrul Erdoğan. Fenerbahçe'yi evimizde yendiğimiz 2018-2019 sezonunun ve Fenerbahçe'yi evimizde- deplasmanda yendiğimiz yarım kalan 2019-2020 sezonunda bizim koçumuzdu (Hemde bunları inanılmaz kısıtlı bütçelerle ve oyuncuların maaşları düzenli ödenemezken yapmıştı). Sarunas Jasikevicius'un seviyesini tartışmıyorum bile. Koçlar arasında Himalayalar kadar fark varken nasıl kazanabilirsin ki? Beklenen sonuç yenilgi. Bu sezon da 0 başarıyla ve Yakup Sekizkök'e bela okumayla geçer gider.

Sertaç aynı hücum versiyonu ile 20 sayı attı bize, maç boyunca şu hücuma bir çözüm üretemiyorsun.

Hakem hatalarina yanda sadece el kol hareketi yapıyorsun bu kadar. Git bir teknik faul al, hakemde baskı oluştur, tribünü ateşle. Ergin hocanın yanında senelerce hiçbir sey öğrenemedin mi?