BSL l Galatasaray 84-78 Yukatel Merkez Efendi Basket

Maçı nasıl kazanabildik kötü oyuna rağmen anlayamamıştım. Özette de rakibin daha çok sayı attığı pozisyonlar verilmiş. Biz bu maçı nasıl kazandık cidden 😄
Muhammet bey rakibimiz maç boyu 5/4 serbest atış kullanırken biz 37/25 serbest atış kullandık, geçen Bahçeşehir maçının özetinde de biz sayı atarken daha az görünüyorduk muhtemelen sebebi bu olabilir.:D Bu arada yüzde 60'larda serbest atış attık bu da takımın başka bir fiyasko kısmı. Top kaybı sayımız rakibln yarısı olmasa muhtemelen bu maçı Buğrahan'da çeviremezdi.

Önceki sayfada bir arkadaş yazmış, ben de tekrarlayayım. Bu takımın kazandığı her galibiyet bana göre büyük sürprizdir. Delgado gibi faul atmaktan aciz bir uzunla, Otis gibi savruk bir oyun kurucuyla, son derece kötü ve kalitesiz yabancılarıyla, biraz Sadık ve biraz Buğrahan dışında tüm çöp yerlileriyle, kötü hocasıyla, her zaman olduğu gibi yine kümeye oynayacak ve değerli zamanından fedakarlık edip maça giderek destek veren cefakar taraftara "ya sabır" çektirmeye devam edecektir. Bu takımı izlemek için verilen her saniyeye çok ama çok yazık !!!