BSL l Galatasaray 91-88 Beşiktaş Fibabanka

Maç kadrosu :

Buğrahan Tuncer
Roberts Blumbergs
David Efianayi
Otis livingston
Will Cummmings
Sam Yaman
Efe Vatan
James Palmer Jr
Samet Geyik
Angel Delgado
Ebuka İzundu
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

Delgado ve Livingston yanarken, Yakup Sekizkök kenara aldı ve momentum rakibe geçti. Rakip Koç olsan bu hamleyi yaparsın. Rezalet bir koç olduğunu görüyoruz. Kazanırız , kaybederiz ayrı ama acil kenar yönetimi değişmeli.
Her maç uykudan uyanıp maça gelmiş ruh haliyle oynayan Samet Geyik ise resital sunuyor.
Blumbergs ve Cummings’i aynı anda izlemek işkence. Çok kötü bir kadro yapısı var.

Yakup hocanın "herkesi mutlu edeceğim herkese süre vereceğim" sevdası maç içinde momentumu rakibe vermemize sebep oluyor. Sırf şu sebepten kaybettik bu sezon tüm maçları. Ah hocam ah, iki senedir çok çektik bu sevdadan. Yerli rotasyon sağlam olsun 9-10 kişilik takım kuralım sevdalısı olan ben bile döndüm bu sevdadan.

Yani artık kaçan serbest atışlara söyleyecek sözüm yok, oranlandigin zaman ligin en kötü takimiyiz. Bari ribaund konusunda bu kadar ezilmeyelim, Terry nasıl Izundu ve Delgado'nun olduğu pota altında cirit atabilir aklım almıyor.

Livingston için haklı olarak hep kötü yazdık ama toparlamaya başladı son maçlarda. Aklı başında , konsantrasyon ile oynayan ender oyunculardan. Hakkını teslim etmek lazım.
Cummings ise hala tuhaf... Izundu da iyi hoş ama yetersiz kalıyor bizim takım için. Daha efektif bir oyuncu bulunabilirdi pek âlâ.
Son hücumda ise 4 saniye olmasına rağmen son topun Samet ile kullanılmaya çalışılması ve bunun dripling ile denenmesi basketbol sporu adına utanç verici bir sekanstı.