Her zaman olduğu gibi yine sıradan bir Galatasaray maçı daha ve elbette her seferinde olduğu gibi yine bir yenilgi. Buradaki bazı arkadaşlarımı hayretle okuyor ve gülüyorum. Her maçtan sonra, sanki maç öncesi galibiyet beklermiş gibi, maç sonu gelip veryansın ediyorlar. Yahu siz hala herhangi bir GS maçında galibiyeti normal bir sonuç olarak mı görüyorsunuz gerçekten? Daha önce birkaç kez yazdığım gibi, bu kötü takımın aldığı veya alacağı herhangi bir galibiyet sürprizdir veya rakibin o gün çok kötü oynamasının karşılığı olacaktır, başka türlü basketbolun hiçbir doğrusunu yapmayan böyle kötü bir takımın maç kazanması ihtimali çok ama çok düşüktür. İzlemekte olduğunuz takım ancak kümede kalma mücadelesi verebilecek kapasitede bir takımdır. Böyle bir takımı izlemek işkencedir, hele bir de bu takım, tuttuğunuz desteklediğiniz takım olunca tam anlamıyla bir kabir azabı çekeceksiniz demektir. Onun için ben bizim takımın maçlarını izlerken, yenileceğimizi bile bile ve "bakalım bu maçta nasıl salaklıklar yapacağız?" sorusuna cevap bulabilmek amacıyla izliyorum. Sizlere de tavsiyem bu bakış açısıyla izlemek veya belki de en doğrusunu yaparak hiç izlememektir.