• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL l Tofaş 88-83 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Zor bir dönem zor bir maç.

Maç kadrosu ;

Otis livingston
Michael Young
Tyrone Wallace
Sadık Emir Kabaca
Roberts Blumbergs
Samet Geyik
James Palmer Jr
Ebuka İzundu
Buğrahan Tuncer
Yaman Alişan
Angel Delgado
Göksenin Köksal

...

Stajyer koç sayesinde Kova Yaşar'ın basketbol versiyonu oldu takım. Her maç en az 80 basket yememiz garanti. Takip edip de şu 2.lig oyuncuları yüzünden verem olmaya gerek yok.

Abi bu adam mola almasın lütfen ya. Her mola dönüşü hücumdayım sayı atamayıp üstüne sayı yediriyor çizemediği setlerden.

Hocam hiç şaşırtmıyor.

Galatasaray koçu önce Galatasaray koçu olduğunun farkında olacak. Saha kenarında yapılan itiraz bile o kadar korkakcaki farkında bile değiliz teknik aldığının. Madem teknik alacaksın hakemlerde iz bırak.

ARKADAŞLAR İSTİFA DİYİM YAKUP SEKİZKÖK'E YÖNETİM 5 MİLYON TRANSFER BÜTÇESİ VERMİŞ ÜNAL AYSAL DÖNEMİNDE 2013 SENESİ BİLE
25 MİLYON ' DU TRANSFER BÜTÇESİ . HEM YÖNETİMDE HEMDE HOCA SUÇLU AMA İYİ BİR HOCA GETİRİN ÇOK ZOR AMA BCL SON 16 GRUPLARINDA İLK 2
YE GİRELİM . BSL YARI FİNAL OYNAYALIM . UFUK SARICA GÖREVE GELMELİDİR.

Tofaş takımı antrenman yapıyor ve ilginç şekilde tv’den canlı olarak yayınlanıyor.

ARKADAŞLAR İSTİFA DİYİM YAKUP SEKİZKÖK'E YÖNETİM 5 MİLYON TRANSFER BÜTÇESİ VERMİŞ ÜNAL AYSAL DÖNEMİNDE 2013 SENESİ BİLE
25 MİLYON ' DU TRANSFER BÜTÇESİ . HEM YÖNETİMDE HEMDE HOCA SUÇLU AMA İYİ BİR HOCA GETİRİN ÇOK ZOR AMA BCL SON 16 GRUPLARINDA İLK 2
YE GİRELİM . BSL YARI FİNAL OYNAYALIM . UFUK SARICA GÖREVE GELMELİDİR.
Ufuk Sarıca şu an en mantıklı tercih olur.ama bu yönetim bir stajyer, gönderir yerine başka bir stajyeri alır .o yüzden pek umudum kalmadı bu sezon için.

Galatasaray koçu önce Galatasaray koçu olduğunun farkında olacak. Saha kenarında yapılan itiraz bile o kadar korkakcaki farkında bile değiliz teknik aldığının. Madem teknik alacaksın hakemlerde iz bırak.
Yönetim kendisi gibi beceriksiz, korkak, pısırık isimleri takımın başına getiriyor nedense.

James Palmer yine oluk oluk bıraktı sahaya. Helal olsun.

Heyecana gerek yok, kaybedecek takımı biliyoruz.

İstifa demekten yorulduk.
...

Galatasaray maç boyu 5 kere faul çizgisine gitmiş
Tofaş 27 kere

Sahipsiz olunca
Herkes seni yok sayar

Yeter deyince bitiyorsa Yeter...

Geri