BSL | Manisa Basket Divissa 94-75 Galatasaray

Maç kadrosu ;

Michael Young
Tyrone Wallace
Will Cummings
Sadık Emir Kabaca
Roberts blumbergs
Samet Geyik
James Palmer Jr.
Ebuka izundu
Buğrahan Tuncer
Altan çamoğlu
Angel Delgado
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

Final4 Şampiyonlar Ligi tarihinin en kötü ve en rezİl takımına aday bir takımımız var büyük fiyasko geliyor gibi hayatımda bu kadar Basiretsiz Beceriksiz Kötü bir coach görmedim.. Ayrıca bu forma hiç birinize helal değil ruhsuz reziller..

Son düzenleme:
Şampiyonlar liginde f4 yapmayı başarı olarak görmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu organizasyonda 2 yıl üst üste şampiyon olan Burgos takımı şu an İspanya ikinci liginde mücadele ediyor. Tenerife ve son 2 yıldır Malaga harici, genelde kendi liglerinde çok iç açıcı noktalarda olmayan Yunanistan, Almanya, Fransa, İsrail'in farklı temsilcilerinin arada bir iyi bir sinerji yakalayıp son dörde kaldığı bir organizasyon. Maalesef biz de o takımlardan birisiyiz. Bir sezon üçüncü, bir sezon sekizinci başka bir sezon son anda kümede kalan bir takımız.

Nba Avrupa için ciddi düşünüyoruz diyoruz ama bu nasıl bir ciddiyet anlamadım. Bu ciddiyeti ne sahada ne staff'ta, ne tribünde ne de yönetimde görüyoruz. Nba Avrupa ve orta doğu temsilcisi Ali Koç'la görüşmüş. Acaba bizden kimse bir görüşme talebinde bulundu mu ya da bize bir görüşme talebi geldi mi?

Gelecek yıl içinde bahsedilen bütçe rakamı doğruysa Yakup Sekizkök'le hemen vedalaşılmalı. Yoksa o bütçe de çöp olup gidecek. Gerçi buütçede önemli değil bu vakitten sonra ne 1 milyonluk ne de 20 milyonluk hiçbir organizasyonun içinde Yakup Sekizkök'ü görmek istemem. Hatta adı çok geçen Lakovic'i bile görmek istemem çünkü maalesef çalıştığı kulübün son dönemdeki olumsuz mali yapısından dolayı Lakovic'te eline verilen malzemeye göre bir sistem oluşturmaya çalışıyor. Bunda başarılı mı oluyor bence başarılı oldu ve oluyor. Ama ben belli bir sistemi ve oyun anlayışı olan ve bize sahanın her yerinde mücadele eden bir takım kuracak bir koç görmek istiyorum. Zaten sistemli olup mücadele edersek hem kısa hem uzun vadede başarıya ulaşırız.

Son düzenleme:
Ne BCL'ymiş ya. Tamam kısa rotasyonu dar, sakatlıklar var anlıyorum. Ama bu kadar da maç seçilmez. Hala hedefimiz BCL diyor Yakup Hoca. Artık kendi de söylediğine göre Final 4'da kötü performans gösterildiği an sezonun bitmesi beklenmeden yollar ayrılmalı. Düşmemeye oynadığımız sene lig maçları daha fazla keyif veriyordu. Yeter artık.