BSL | Mersin Spor 89-73 Galatasaray

İnanılmaz kötü hücum ediyoruz. Normalde çok kolay bitirdiğimiz hücumlarda top girmiyor. Savunma klasik. Yine 90 civarı sayı yicez belli

Tam bir mahalle takımıyız. Zaten şahane(!) olan kadroya Wallace ve Young gibi 2 tane çöp oyuncuyu alarak daha da rezil bir takım olduk. Başımızdaki asistan koç bile olamayacak çaptaki bir hocayla da oynanan her maçta ayrı bir destan yazmaya devam ediyoruz. Bu kafalarla, bu yönetimlerle oynanacak her sezon, kahır çekme sezonu olmaya devam edecektir. Birçok maçımızı izleme gereği duymuyorum ama işim yokken izliyorsam da kazanma umuduyla değil “acaba bu maçta nasıl komiklikler yapacağız, ne tür rezillikler yaşayacağız?” diye meraktan izliyorum. Ülkeye basketbolu getiren yenilmez armadayı bu hale getiren, bu tabloda rolü olan herkese bir kez daha selamlarımı(!!!) yolluyorum.

Son düzenleme:
Manisa'yı yenip Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kaldığımız anda, yegane hedefte yola devam ediyoruz demektir. Kaybettiğimiz takdirde sezon biter.

Kadın basketbolda nasıl 2015-2016 sezonuna tek tük insan dışında esaslı bir reaksiyon verilmemesi dağ gibi figürleri bugün itibariyle yerle yeksan ettiyse; erkek basketbolda da mevcut bütçelerle 7 yabancı kuralı yerel organizasyonları hedef olmaktan çıkardı. Bu maç hafta sonumu kararttı deniyorsa, karar açıklandığı zaman reaksiyon verilecekti.