BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Pınar Karşıyaka 95-96 Galatasaray Ekmas

3 yabancıyla yakalamışken bu kadar çabalamisken kaybetmek kötü olurdu. Tebrikler.

Walden biraz oynasan yeter ama çok kötüydü yine. Burdaki maçta Halilovic guard oynasa Walden kadar oynar herhalde.

Playoff da neden 2 gün ara 3 gün yapsalar ne olur seri bile olsa sporcu sağlığı önemli.
 
Hahahaha helal olsun takıma, Allah sizden razı olsun, çok çok mükemmel harika şahane harikulade bir galibiyet. Son saniyeye kadar mücadele eden topçulara, hocaya, ekibe çok çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun, inşallah 2.maçı muhteşem seyircimizin desteğiyle alıp yarı finale çıkarız 😀👏👏👏🤲
 
Bu son saniye faulü nasıldı arkadaş? Kafasına, gözüne, sırtına, eline, koluna vurup da normal faul verilmesi...
Ya seyirci arasından köpek gibi saldıranlara ne demeli...
 
Yakup hoca hesap soruyor. Ergin ataman'in fener maçında sorduğu hesabın aynısını soruyor. Bu karşıyaka, Fenerbahçe neyse o. Bu köpekler seneye bu ligde nasıl oynayacak? maç boyu olay çıkardılar, küfür ettiler. köpek gibi havladılar. Bu heriflere hesap soracak, seslerini kesecek bir tane yönetici yok mu?
 
Sırf şu maçı izledikten sonra gidip Dursun Özbek yönetimine oy versem, bir daha aynada kendime bakamam. Bu takımı böyle sahipsiz bırakanlar, rezil hakemlerin elinde oyuncak yapanlar; benim gözümde en büyük düşmandır!
 
Bu sene tur atlamak, atlamamak çok önemli değil, karşımızda oyunu saha içinde tutan bir rakibimiz olsa hemen bitmesini bile isterdim hatta. Ama berbat kenar yönetimiyle iyi kadrosuna rağmen her rakibini içerde şeref yoksunu hakemlerle sindirerek yenmeye çalışan bir rakibe ve kültür diye addedilen basketbol terörizmine karşı büyük emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyum. Bu heriflere 10 yıldır bu genişliği veren dopingçi federasyon da bu kafada devam etsin.
 
Hakemlere rağmen kazandık diyebiliriz.Takıma tebrikler. Müthiş bir galibiyet aldık. Özellikle ilk yarıda bize çalınan ve çalınmayan düdüklerle birlikte Karşıyaka maçı kırabilirdi. Özellikle McCormack’a maçın sonlarında öyle fauller yaptılar ki, istemeyerek düdük çalmak zorunda kaldılar. Adamın çekilmedik yönü kalmadı.
Brown’un şanssız sakatlığı da maçın gidişatını etkiledi. İster istemez oyun planları değişti. McCollum 1 vs 5 oynadı bir ara. Eli ısınınca büyük oynuyor. Dee’de güzel karşılık verdi bizde. Maçın son topunda yaptığı saçmalığı saymazsak.
Koçta maç sonu güzel söyledi. Resmen bu ortamda sizce basketbol mu konuşalım dedi. Ayrıyetten hakemlerin verdiği kararların ve yediğimiz teknik faullerin hakkaniyetli olmadığını belirtti.
 
49 üçlük denemek nedir yahu ? Neredeyse 50 tane şutu yayın gerisinden kullanmışız. 2'lik denemelerimizin 2 katı kadar dışarıdan sallamışız. Ribauntlarda büyük üstünlük kurup, koca maçı sadece 7 top kaybı ile tamamlamak da ayrı bir anormallik. Ne diyeceğimi bilemedim...
 
Sevgili abiler, Karşıyaka'nın Göztepe'yle ortak renklerimiz üzerinden bize olan anlaşılabilir tutukluğu malumumuz. Obradovic, Ufuk Sarıca'yı sahanın ortasında itti. Ona rağmen bizim kadar deplasman yaşamıyorlar. Bu bölüm de muhakkak.

Bununla birlikte, Avrupa'nın ikinci kupasını kazandığımız 2015-2016 sezonu üzerinden Errick McCollum bir Galatasaray efsanesi. Eşinin o sezonda yaşadığı ciddi rahatsızlığa rağmen sezona devam etmiş olmasına uzun uzadıya değinmeyeceğim. Forumun eskisi yenisi, herkes kolaylıkla hatırlayabilecektir. Yaş ilerledikçe hafif çeneye vuruyor, vücut fazla yaylanır oluyor kabul. Yine de kendisinin 100'de 1'i kadar Galatasaray formasının hakkını veren bir kısamız olsa ikinci yarıda 3 yabancılı rakibe karşı 15'le bitireceğimiz maç üzerinden konuşuyorken, çok rica ediyorum dillere bir parça kemik eklemleyelim.
 

Üst