• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Türk Telekom - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Muhaymin'i oynatma Grant'i Goksenin değil Ennis savunmali Mahir'i Jones'a karşı oynamalıyiz

Ben, bu kadar kötü kadro ile küme düşmediğimize şükredelim diyorum... Çoğu oyuncuda ne yetenek ne zeka var...

Hücumda zorlanıyoruz ne hucumda ne savunmada hayrı olmayan Muhaymin neden oynuyor neden?

Ennis direniyor.

Ristic'in savunmada adam değişmesi = Rakiplerin topu Luyindama'ya yönlendirmesi... Hiç fark yok. İyi takım olduğunu iddia ediyorsan net zaafın olmayacak...

Ennis,Mitrovic geldiginden beri bir canavara donustu.

Dylan Ennis'i överken şirazesi kaydı...
"Dylan Ennis Atatürk!!"

Güzel maç oluyor 10 tane hazırlık maçına bedel herkes süre alıyor koç herkesi görüyor. Rakip sistemli ve formda sertlik düzeyi yüksek karar vermek için iyi bir seri olacak Ennis çok formda Ege Tan'ı beğendim.

tam caloiaro övesim geldi Erkan'dan feci bir blok yedi, dönüşünde de alley oop, moladayız. pffff, bari umutlandırmayın.

4 yabancıyla oynuyoruz hücum gücünün düşmesi normal

Russell bir tane sok, sende gir artık şu maçın içine. valla felaketsin kaç maçtır lütfen ya

Muhaymin cidden kereste ya.1 dakika bile sure almamali.Gerekirse Sedat Ali oynasin.

Eyvallah ennis.

Caloiaro'ya yapılan faulü yedi hakemler :D Neyse, ilk yarı 43-39 bitti.

Son topu niye Muhaymin'den oynadık ki Ennis zaten sıcaktı.

Mcgee nerede?

yani muhaymin, senin jenerasyonundan onuralp için millet birbirini yiyor sen burda boş şut sokamıyorsun safi zarar yaziyorsun. bu sezon Ennis'le beraber en çok senin transferine sevinmiştim ama harbiden zehir ettin o sevinci. Birazcık geliştir kendini ya birazcık en azından şut geldiği zaman sok. Geçen yıl Canberk Kuş öyleydi mesela, ceza şutu sokardı en azından sende o da yok.

Geri