Tebrikler takım. Bahçeşehiri 2-0 ile geçmek sağlam iş.
Benim bahsettigim konu Muhammed’in yetenekleriyle baglantili degil zaten.Bende biliyorum Muhammed’in Goksenin’den veya digerlerinden de yetenekli oldugunu.Ancak saha icindeki tavirlarina bakiyorum sadece bugun ozelinde degil sezon icinde de gayet antipatik bize karsi.Ornegin Oguz Savas,Melih,Semih Erden gibi Fbyle ozdeslesmis isimler Fb’ye karsi bu tip tavirlar sergiler mi ? Veya Dogus Balbay,Kerem Gonlum,Kerem Tunceri gibi adamlar Efes’e karsi bu tip triplere girer mi ?Son periyot akıcı hücum edemedik 3 luklerle skoru tuttuk. Canaan kendini dışarıda biraktirinca Melo ve Bost iyice yoruldu serbest atışlar yorgunluktan kaçtı. Rıdvan bu takımın guardi olamaz.
3.periyottaki 14 sayılık Bahçeşehir serisinin başlangıcı Blackshear Sadık değişikliğiyle başladı. Dar kadro dezavantajlarini yaşıyoruz. Ribaund sorunu çekerken Ndour Kravish Blackshear dan birini dışarıda bırakmak zorunda kaliyoruz.
Muhammed Baygul 'un mu kuyruk acısı olur yoksa bizim mi? Son 10 yilda Gokseninin ve Ege'yi yetistirmisiz. Nikolov İsmet Hocaoglu Altay vs gibi oyuncular yetiştiren bir kulüp Baygul 'u bırakıyorsa kendi hatasına yanmalı Muhammed gibi kaç tane oyuncu yetiştirdik yetiştirdiğimizin farkında bile değilmişiz ki oyuncu giderken kimse dur dememiş Erman Kunter döneminde az kalsın alıyorduk Karşıyaka ya gitti sonra.
'Göksenin'in'Göksenin'i ( ki yıllardır en çok eleştiren taraftarlardanım) oyunda en dirençli ve en dik kalanlardan biri olduğunu söylemek gerekir...