• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray Nef - Türk Telekom

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Ya Cuneyt demin bizim apacik sekilde iniste olup sayi olan pozisyonumuza bir daha izlenmeli dedin simdi de Tyrique’e yapilana sportmenlik disi diyorsun.

Jones, bir motorun soğusun be kardeşim. sal be

Dylan Ennis Mitrovic ile birlikte bu takımın skoreri benim demiyor,bu takımın lideri benim diyerek oynuyor ya.

müthiş bir mucadele veriyoruz harbiden ege tan'ından ennis'ine, Sedat ali'sinden russell'ına kenarda staff dahil herkes müthiş bir mücadele veriyor.

Russell ve Sadik boyle oynadigi muddetce biz Telekom’u birak Ayos Konya’yi bile zor yeneriz.

Semih'in smaç yaptıgı pozisyonda Ristic boyalı alanda logo üzerinde kendi gölgesini tutmasa iyiymiş.

müthiş bir çeyrek sonu hücumu, ah caloiaro ah. at artik şunu boş şutu da sokamayacaksan daha neyi sokacaksın

Şu son pozisyonu sokacaksın bomboşsun süren var.

Russell, tarihimizin en kötü guard'ı olabilir.

Oyuncular elinden geleni yapıyor ama savunmada bu kadar net defon olmamalı. Ristic ve Russell'ı gören potaya gidiyor. Hakemlerin rengi de zaten belli.

Senin en iyi oyuncun Ennis ama adamlarda ayni pozisyonda daha iyisi Grant var.Diger pozisyonlarda zaten iki takim arasindaki kalite farki kiyas bile kabul etmez.Ufak capli bir mucize gerekiyor Telekom’u elememiz icin.Burada cok hafife alindilar ama hic oyle hafife alinacak bir takim degil.Ben bugun icin kazaniriz diyordum ancak salonun bos oldugunu gorunce umudumu yariya indirdim acikcasi.

Russell, tarihimizin en kötü guard'ı olabilir.
Hayır değildir ya zamanında Marshall Strickland almıştık alpelladan adam şuta kalkarken dengesini kaybediyordu topu zor çıkartıyordu elinden.

Dylan-Muhaymin harika bir alley oop.

GÖKSENİN'İN TURNİKESİ VE ÖNE GEÇİYORUZ 8-0 İLE.

hücum yapamıyor Telekom ahsgahsgsg harikasınız çocuklar. müthiş savunma yapıyoruz.

Hay ben sizin gibi hakemin peynir ekmek gibi teknik çalıyor.

3. çeyrek sonucu 30-13. Müthişsiniz çocuklar helal olsun.

Russel 2 kişiyi birden geçmedi bildiğin çalımladı :D

Telekom'daki şut tehdidi bitmiyor ki arkadaş.Jones haric herkesin şutu var.

Geri