BSL Play-Off Çeyrek Final 2.Maç | Galatasaray Odeabank - Anadolu Efes

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ikinci maçında Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Arena’daki mücadele 25 Mayıs Perşembe günü saat 20:30’da oynanacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

Her şey kontrol altındayken 2dk kala durduk yere teknik faul yiyip(top bizdeydi üstelik) farkı 9dan 6ya indirerek rakibe umut veren, hocam sakin diyen asistanına "otur lan yerine" diyen koça sahip olma keyfi *nerd*

Yakup Sekizkök'e de her şeye rağmen olumlu gözle bakardım, o davranışlara tepki göstermemesine diyecek bir şey bulamıyorum.

Her şey kontrol altındayken 2dk kala durduk yere teknik faul yiyip(top bizdeydi üstelik) farkı 9dan 6ya indirerek rakibe umut veren, hocam sakin diyen asistanına "otur lan yerine" diyen koça sahip olma keyfi *nerd*

Yakup Sekizkök'e de her şeye rağmen olumlu gözle bakardım, o davranışlara tepki göstermemesine diyecek bir şey bulamıyorum.

Cinnet geçirdim orda.
Koçun şirazesi kaymış.
Yakup Hoca bunu hak etmedi.
Birde maçtan sonra ilk maç için ''ben olsaydım'' diyor.
Sezon içinde 3 maç ''sen olmuştun'' ama biz yine ''sen varken'' kaybettik koç !!