Golden state modunu açmışız yine 😃
K Kerry Blackshear 0 29 May 2022 #25 Ndour hücumda zayıf başladı şimdilik,üstüne 2 lemesi kötü oldu. Hem Pleiss hem Dunston fiziksel olarak çok zorluyor bizi savunmadayken.Üstüne Singleton ile Canaan eşleşiyor.
Ndour hücumda zayıf başladı şimdilik,üstüne 2 lemesi kötü oldu. Hem Pleiss hem Dunston fiziksel olarak çok zorluyor bizi savunmadayken.Üstüne Singleton ile Canaan eşleşiyor.
M Muhammed Selçuk 0 29 May 2022 #26 Valla ben de aklımdan aynı şeyi geçirdim. Şerefsizlik yapmazlar umarım. Canaan için atıp tutan arkadaşlar da Singleton'ı iyi izlesin bakalım.
Valla ben de aklımdan aynı şeyi geçirdim. Şerefsizlik yapmazlar umarım. Canaan için atıp tutan arkadaşlar da Singleton'ı iyi izlesin bakalım.
Kamil Aydın 0 29 May 2022 #27 Singleton'un biraz önce yaptığı hareketi Canaan yapsa, tekniği basmıştı hakemler...
K Kerry Blackshear 0 29 May 2022 #30 Geçildikten sonra o müdahale çok gereksiz Sadık ne gerek var.Üstelik faul yapmamak lazımken.
K Kerry Blackshear 0 29 May 2022 #34 Ben hakem olsam takım farketmeksizin izlemeden çalarım bu pozisyona.Ayıp be.
Kamil Aydın 0 29 May 2022 #36 Şuna gözünün önünde sportmenlik dışı çalamayacak kadar rezil hakemler...
M Muhammed Selçuk 0 29 May 2022 #37 Profesyonel bir basketbolcu sözde ama eline koluna hakim olmaktan aciz bir ahmak.
M Muhammed Selçuk 0 29 May 2022 #38 1 tık daha dikkatli ve konsantre oynarsak neler olabileceğini yazmak istemiyorum şimdi.
Furkan Dillice 0 29 May 2022 #40 Salonda her alkış yapanın yanında polis bitiyor. Görebildiğim kadarıyla 10-15 kişiyi çıkardılar