BSL Play Off Yarı Final 5. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

Salonda yerimizi almak üzere yola çıkıyoruz. Umarım hakemler adil bir maç yönetirde seriye yakışır şekilde mücadele ederiz.
 
Son düzenleme:
Benim anlamadığım rakip takım taraftarını neye göre ayırt ettikleri. Bunun hukuki nasıl bir dayanağı olabilir. Ben maça gidip Galatasaray sayı attıkça alkışlasam, güzel hareketti ben basketbol taraftarıyım alkışlayamaz mıyım diyemez miyim🤔 Ya da Efes kötü oynuyor bunlar protesto alkışı, tezahüratı vs diyemez miyim:p Ya da maç öyle bir yere geldi ki rakip de iyi oynuyor Efes'i tutan bir basketbolsever olarak girdim ama fikrim değişti diyemez miyim;) Alnımızda mı yazıyor kimi tuttuğumuz kardeşim:LOL: ve tuttuğumuz takımı nasıl takip etmemiz gerektiğiyle ilgili bağlayıcı bir tüzük falan mı çıkarıldı da haberimiz yok:rolleyes::sneaky:😁
 
Son yıllarda eşi benzeri görülmemiş harika bir playoff serisinin son maçını boş salona mı oynatacaklar yani ? Bu seri bu kadar mükemmelse , sebebi kapalı gişe oynatan GS taraftarıdır.
 
Sorsan basketbolun lokomotifi,iyi niyet elcisi,sporsever taraftari ama rakip takim taraftariyla bir arada mac bile izleyemeyecek kadar her gun oradan buradan salladiklari,akillarinca asagilamaya calistiklari Gs’den,Fb’den farklari yok.
 
Bugun kazanan Bsl 2022 sampiyonu olur bence.Fb’nin herseyden once takim ici ve koc tarafinda sikintilari var.Hemen hemen seride oynayacak butun yabancilarin seneye devam etmeme ihtimali var.Djordjevic zaten gidecegini biliyor.
 
Sonuna kadar guveniyorum..Kaybetsekte gurur duyacagiz ama kaybetmeyecegiz.Su guzel sezon bugun bitmesin.Ama biterse de yasattiginiz hersey icin tesekkurler takim,her turlu gurur duyuyoruz sizinle.
 

Üst