BSL Play Off Yarı Final 5. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

Dönermiyiz imkansız değil ama hakemler her hamle yaptığımızda bir şey uyduruyorlar, elle savunmalarına asla faul çıkmıyor, biz penetre edenin yanında refakat etsek faul çıkıyor, bizim Melo ve Canaan gayet dinlendi 2. yarı artık şunu demeliyiz, 20 dakika ve Bost Melo Canaan Kerry Sadık N'dour 6 kişilik rotasyon, eğer illaki rotasyon genişleyecekse tek isim Rıdvan olmalı ön saha savunması için, Canberk özellikle Okben ile şansımız yok !
 
Deliler gibi şut sokmazsak imkansız, müthiş bir ilk periyot oynayan melo ikinci periyot top kullanmadı. Kaçıracaksan sen kaçır okben değil.
 
Okben Rıdvan ya tutarsa transferleriydi olmadı. Okben'in çok yavaş. Backdoora kacmaliyiz yada arka arkaya birkaç 3 luk bizi ateşler
 
Sadik’in ilmek ilmek isleyip bizi macin icine soktugu yerde Okben tek basina cocugun emegini bosa goturdu.Larkin’i durduramiyoruz.Cok beklenmedik birsey olmasa da can sıkıcı bir durum.
 
Hoca daha neyi bekliyorsun farkin 30 olmasini mi
Hangi bransta kim olursa olsun su tip anlamsiz denemelerden sonuc almadikca israr eden hocalara uyuzum.Yahu olmuyor iste neyin pesindesin 15 olmus fark !!!
 

Üst