Bu Büyük Zaferi Ömür Boyu Yaşatacak Ürünler İstiyoruz

Diğerine göre daha çok tuttum yalnız kırmızısını ve az slogan bol anlam barındıran versiyonunu beklemeye devam. :)

Son cikan t shirt super olmus.ligi de alirsak euroleague lig ve turkiye kupasinin beraber oldugu bitane ciksin ve bu shirtlerin 2 3 cesit rengi olsun.

Gelecek olası bir lig şampiyonluğunun ardından sadece Kadın Basket Takımının 2013-2014 sezonu şampiyonluklarına yönelik bir tasarım daha bekliyorum.

Onur´un dediği gibi biraz ince düşünsün artık GSStore tasarımcıları. Yaş biraz ilerleyince günlük bol slogan içeren tasarımlar çok çekici olmuyor. Ha yapmazlarsa da canları sağ olsun der, bir tane alıp hatıra sandığına koyarız.

Ayrıca şu son üründe madem Avrupa'dan aldığımız kupaları koyuyorsunuz, Engelsiz Aslanlarımızın 4 kez kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasını da ekler insan

Basit baskı ürünleri yerine kırmızı; yaldızlı sarı ekli daha çok günlük hayatta kullanılabilecek ürünler çıkarmaliyiz

Üç kupa tişörtü farz oldu artık.

Ön kısımda üç kupanın resmi, arka kısımda teknik ekip ve basketbolcularımızın isimleri... En basitinden.

Muhteşem sezonu güzel ürünlerle maddi olarakta kâra geçirmk lazım. Taraftar elini cebine atıp klubüne destek olmaya hazır çünkü.

Konu başlığına açan kişi olarak bir.t-shirt de benim isteme hakkim vardır diye düşünüyorum; HUNHARCA OLSUN KIPKIRMIZI?

Oyuncularin ismin yazili oldugu fincan ve t shirt.oyumcularin beraber oldugu bi portre.3 kupali t shirt.uslu dur t shirt u.efsaneler ipekcide yasanir t shirt u.