Bu Hafta Salondayız!

Takım elden gidiyor arkadaşlar durum günden güne ciddileşiyor...Tepkimizi koymak için bu takımın sahipsiz olmadığını göstermek için CUMARTESİ 18:00 DE AYHAN ŞAHENKTEYİZ...Suçlular bu takımdan gidecek bunu tek yapabilecek BİZLERİZ...Artık sesimiz çıksın takımımız sahipsiz kalmasın...Bu hafta herkesi maça bekliyoruz DEDEHAYIR a ABİLERE KORAY HOCA YA tepkimizi koyalım TAKIMA DESTEĞİMİZİ verelim...ARTIK BİŞEYLER YAPMALIYIZ BU KÖTÜ GÜNDE TAKIMIMIZIN YANINDA OLALIM...
 
Asıl böyle zamanda takıma destek vermek lazım. Umarım İstanbul´daki taraftar bu bilinçle salondaki yerini alır...
 
bu hafta takım kazansaydı ayrı bir keyifle salonda olcaktım..kaybettiğinde ise değişen birşey olmcak yine salonda olcam : ))
bir yerlerden tutmak lazım artık toparlanmak lazım..biz yine orda olup bu toparlanışa yardım etmeye çalışcz..inş onlarda bizim çabamızı anlayıp toparlanıcaklar..!!
 
Maça gidebilecek imkanı olan bütün arkadaşlarımızı salonlara gitmeye çağırıyorum
Takımda bir Çözülme var.Bu çözülmeye staff bir çare bulamadı bu çözülmeyi tersine çevirebilecek rüzgarı yeniden arkamıza almamızı sağlayacak tek şey taraftardır hem de ciddi sayıda bir taraftar
O yüzden

BÜTÜN ASLAN YÜREKLİLER SALONA!!!
 
Salondayız
İnsallah adam gibi oynarlar tahammül kalmadı...
 
ya tamam destekliycez yalnız bırakmıycaz da bi yerde de tepkimizi göstermeliyiz oyunculara. bu nasıl olur, ilk 5 dakika sessiz kalırız, ya arkamızı döneriz salona, sonra reno maçındaki gibi defence defence defence şeklinde tezahürat olur. yani bir şekilde gidişattan memnun olmadığımızı onlara göstermeliyiz. tepkimizi gösterdikten sonra gene sonuna kadar desteğimizi gösteririz.
 
Bir aksilik olmazsa oradayız!!!Belki klasik cümleler yazacağım ama takımımızın şok yenilgiler aldığı bu kötü zamanında yalnız bırakmamamız lazım.
Muhtemelen 4.bitireceğiz ligi eğer bu maçı kazanırsak playofflarda durumu eşitleriz.Saha ve seyirci avantajı bizde olur.TÜM GALATASARAYLILARI Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonuna bekliyoruz!!!
 
Antrenöre verilen son şans olmalıdır.
MAğlubiyet halinde yol verin gitsin...
Öncelikli hedef takımımızı desteklemek ancak kötü sonuçla karşılaşırsak sonuçtan öte kötü oyun ile karşılaşırsak gereken yapılmalıdır.
 
Arkadaşlar takımımız zor günler geçiriyor bu maç çok önemli, bu maçı muhakkak kazanmak zorundayız!

Herkes eleştirsin, doğru bildiğini söylesin yazsın, ama muhakkak salona gelsin!

ARMA İÇİN ORADA OLALIM!!!!
 
çok büyük bir kitle olacağını düşünüyorum maçta...Bu bir mesaj maçı play-off lar için...Bu maçı alacağımıza inanıyorum BİZLERİN desteğiyle
 
bizler susmadığımız sürece takımın nasıl oynadığını biliyoruz mersin maçı bunun örneğidir bence...ölmek var susmak yok
 

Üst