bu kadar ucuz ve güvenliksiz yaşıyoruz :(

dün aksam saat 2115 sıralarında çakmak mah( soyak yenişehirden alt yolla) trionun oraya geldiğimiz anda arkadan gelene volvo steyşınwagon plakaı gözükmeyen 1 araç tek şeritli yolda biçip geçti sorada adam gazladı gitti ailem yanımda 1an şok adam gazladı gitti polise sölüyosun adam dio plakayı alamadıysan yapacak 1 sey yok
En son dayanamadım komserim dedim bu adam vurdu bana kaçtı ve ebn belkide ölebilirdim ve sen bana plaka diosun bukadar güwensiz ve ucuz mu yaşıyoruz ve siz (kamiller ) hiç 1 sey yapmıosunuz ...
Abinin zoruna gitti çekti odasına gitti olan bizim gariban 206 ya oldu (yani adam vuruyo kacıo olan kalana oluyo neyse ben artık bu dünyadan 1 sey beklemiorum)

Geçmiş olsun ama plakası olmayan bir arac hakkında polis ne yapabilir ki gercekten ? Bu arada 206lara da gariban deme bence, aramızda 206 sahipleri olabilir .. :ehue

falla arkadaşın 206 yı gördük benim garibandan(standart cıtalarda boya yok arkada kolon yok kolum kadar anten var :D ) pek 1 fark göremedim...

Bahtsizbedewi' Alıntı:
dün aksam saat 2115 sıralarında çakmak mah( soyak yenişehirden alt yolla) trionun oraya geldiğimiz anda arkadan gelene volvo steyşınwagon plakaı gözükmeyen 1 araç tek şeritli yolda biçip geçti sorada adam gazladı gitti ailem yanımda 1an şok adam gazladı gitti polise sölüyosun adam dio plakayı alamadıysan yapacak 1 sey yok
En son dayanamadım komserim dedim bu adam vurdu bana kaçtı ve ebn belkide ölebilirdim ve sen bana plaka diosun bukadar güwensiz ve ucuz mu yaşıyoruz ve siz (kamiller ) hiç 1 sey yapmıosunuz ...
Abinin zoruna gitti çekti odasına gitti olan bizim gariban 206 ya oldu (yani adam vuruyo kacıo olan kalana oluyo neyse ben artık bu dünyadan 1 sey beklemiorum)
usta geçmiş olsun...
kaskosu yokmu arabanın???
olmadı kaskolu bi arabyla anlaş vurmuş hesabı yapın...
öyle adalete böyle çözüm...

Büyük geçmiş olsun..

206'yı boşver Fırat.Sana bir şey olmasın ;) Ne kazalar oluyor.Keşke her araba kullanan,eğitimli kişiler olsa veya araba kullanmasını bilseler.

Biz de geçenlerde büyük bir kazadan döndük.Bir belediye otobüsü az kalsın üstümüze çıkıyordu.Kaza olmasın diye kaçmaya çalışsak da otobüs ısrarla yoluma geçti ve kullandığım arabanın sağ tarafını parçaladı adeta.Vurduktan sonra kaçtı gitti.Otobüsün arka tarafında plaka da yoktu dolayısıyla plakasını alamadım(ilginç,acı ama gerçek).Orada durup polis çağırmak istemiştim ama arkamdaki insanlar arabayı çek trafiği işgal der gibi klakson lar çalıyordu.Bu olaylar Ankara'da oluyor.Hem de merkez sayılabilecek Kızılay'da.İstanbul'u düşünemiyorum bile.

Ne tehlikeler yaşanıyor.