Bu seneki giyim sponsorumuz???

• Konbuyu başlatan kezzap777
  • Başlangıç tarihi
K

kezzap777

Misafir
bu sene hangi marka forma giyiyoruz ve modeller belli oldu mu???
kappa ile sponsorluk devam ediyor mu???bilgisi olan arkadaslar cevap yazarsana iyi olur...

formalar sarı kırmızı olunca bize verdiği hava ve etki bambaşka oluyor.beyaz ve siyah renkli formalara bir türlü ısınamıyorum.dün akşamki şampiyonlar ligi maçında da aynı duyguyu yaşadım.futbolculara sahaya çıkınca üzerlerindeki o beyaz forma beni pek etkilemedi.kendi rengimizi belli edecek dizaynlar bekliyoruz.

adidas,kappadan iyidir.yeni formalar uğur getirir işallah

Valla 2 senedir basketbol formalarını ve merchandise ını çok rahat buluyoduk storelarda, umarım bu sene de dikkat edilir.
Kappanın çok güzel basketbol şortları vardı mesela, almayan çok şey kaçırmıştır :)

Store larda basketbol forması adı altında bir ürün satılıyordu ama direk maç forması değildi. Taraftar için çakma birşeyler yapmaya calısmıslar.

Pek tabi ki bu ne oldugu belirsiz ürüne 54 YTL gibi ucuk bir fiyat belirlemeleri de garipti.

gelecek sezon herhalde kappa giyeceğiz herhalde antreman formaları kappa.

url]

Tufan'ın saçlar harika. :) Bu arada antrenman formalarımız Kappa.Anlaşılan şimdilik geçen senekileri kullanıyoruz.Salon Ülker'in antrenman salonu.Florya'nın onarımı bitmemiş olacak ki orada devam ediyoruz.

inşallah en kısa zamanda temin edebiliriz formaları alalım bi 11 solak

arkadaşlar formaları kappa yapıyor bence beyaz forma çok güzeldi alt üst falan çok hoştu neydi ya öle geçen sene yaslara bürünmüş gibi siyah forma

taner_k' Alıntı:
arkadaşlar formaları kappa yapıyor bence beyaz forma çok güzeldi alt üst falan çok hoştu neydi ya öle geçen sene yaslara bürünmüş gibi siyah forma
taner abi beyaz forma geçen senede vardi.ama bana göre asil renklerimiz olan sari ve kirmizi olmasi gerekiyor.daha fazla hava veritor ve ruh katiyor.belki uyum olarak hos durabilir ama bu sene kesinlikle sari kirmizi parçali fomamiz olmasi gerekiyor

uğurcan bu seneki beyaz forma değişik türde. bende isterim galatasarayımızın asil renkleri sarı ve kırmızının olmasını sana katılıyorum mutlaka parçalı forma olmalı

Ne giyilecegi sizin icin neden bu kadar önemli ki ?

Sanki Galatasaray Basketbol Takımının kullandıgı herhangi bir tekstil ürününü satın alıyorsunuz .....

Mesaj yazmıs olmak icin yazmayın.

napalım arda abi adamlar naylondan forma üretiyolar ben aldım bi kere bi dahada almam yazın yakıyor ayrıca galatasaray basket takımının şort ve formadan başka bir tekstil ürünün olduğunu göremedik internette bu gözükmüyor

sadece internette deil storelarda da gözükmüyor.iddali,giyilebilecek formalar yapsinlar büyük bir gururla alir ve giyerim.umarim adidas bisiler yapar,üretirde bizlerde aliriz.yine bir forma bulucaz diye bütün anadolu yakasini dolasmayalim(sonuçta yine elimiz bos kaliyor ama neyse adidastan umutluyum)