Unutturmak. Zordur unutmamak isteyene. Galatasaray'da unutulmaz hiç birşey sadece sümen altı edilir ki yıllar sonra kullanılabilsin. Bu olayda tek suçlu yönetimdir. Birini getiriyorsunuz bu kişiye devir teslim yapılırken tüm bilgiler veriliyor mu? Devir teslim sadece makam odasında yapılan bir tören değildir yapılmış ve yapılacak işlerin devridir. Bu yapıldı mı? yeni ve eski şube çalışanları bir araya gelip şu konu şöyle bu konu böyle dediler mi? Görünüşe göre hayır.
Mithat Bey'de ise gördüğüm ben şubeye vaktinde hizmet ettim benim dediğim olsun halleridir. Onlara göre kendi fikirleri eskimez ve hep en doğrusudur. Basketbol şubesinin ayrı yönetilmesi güzel bir fikirdir ama Ülke gerçeklerine aykırıdır. Hiç bir kulüp başkanı elindeki gücü böldürmez. Ki Galatasaray'da zaten genel kurul buna izin vermez. Benimde hayalim kendi bütçesi olan Basketbol ve Voleybol şubeleri ama adı üstünde hayal. Taraftarınız basketbol maçına hala futbol takımının formasıyla geliyor.
Asla benim dediğim olsun bir tavrım olmadı,yalnız doğruların saptırlmaması adına bizzat defalarca işin doğrusunu yazmışlığım var!!!Ben istediğimi önce hayal ederim sonra onun için gerekli alt yapıyı öğrenir ve oluştururum.Sonrası zaten zaman zamanı gelince kendileri gelirler,bakın Barcelona ve Real Madrid'e sistemleri nasıl zamanında böyle değildi ama ekonomi bunu gerektirdi.Bizde de böyle olacak zaten maksimum 4 sene sonra büyük bir ekonomik kriz ülkeyi vuracak işte o zaman hayatta kalmak için bu projeyi hayata geçirmek zorunda kalacak kulüpler.