Bu "Sessizlik" Neden? Unutturamayacaksınız!

Unutturmak. Zordur unutmamak isteyene. Galatasaray'da unutulmaz hiç birşey sadece sümen altı edilir ki yıllar sonra kullanılabilsin. Bu olayda tek suçlu yönetimdir. Birini getiriyorsunuz bu kişiye devir teslim yapılırken tüm bilgiler veriliyor mu? Devir teslim sadece makam odasında yapılan bir tören değildir yapılmış ve yapılacak işlerin devridir. Bu yapıldı mı? yeni ve eski şube çalışanları bir araya gelip şu konu şöyle bu konu böyle dediler mi? Görünüşe göre hayır.

Mithat Bey'de ise gördüğüm ben şubeye vaktinde hizmet ettim benim dediğim olsun halleridir. Onlara göre kendi fikirleri eskimez ve hep en doğrusudur. Basketbol şubesinin ayrı yönetilmesi güzel bir fikirdir ama Ülke gerçeklerine aykırıdır. Hiç bir kulüp başkanı elindeki gücü böldürmez. Ki Galatasaray'da zaten genel kurul buna izin vermez. Benimde hayalim kendi bütçesi olan Basketbol ve Voleybol şubeleri ama adı üstünde hayal. Taraftarınız basketbol maçına hala futbol takımının formasıyla geliyor.

Asla benim dediğim olsun bir tavrım olmadı,yalnız doğruların saptırlmaması adına bizzat defalarca işin doğrusunu yazmışlığım var!!!Ben istediğimi önce hayal ederim sonra onun için gerekli alt yapıyı öğrenir ve oluştururum.Sonrası zaten zaman zamanı gelince kendileri gelirler,bakın Barcelona ve Real Madrid'e sistemleri nasıl zamanında böyle değildi ama ekonomi bunu gerektirdi.Bizde de böyle olacak zaten maksimum 4 sene sonra büyük bir ekonomik kriz ülkeyi vuracak işte o zaman hayatta kalmak için bu projeyi hayata geçirmek zorunda kalacak kulüpler.

Mithat Bey, ben fikrimi bir kere söyleyip kenara çekilmeyi tercih ediyorum, düşüncemi tekrar tekrar yazıp insanları işlemeye çalışmıyorum. İlgili başlığa bakarsanız düşüncelerimi öğrenebilirsiniz.

Ha söz konusu Özyer olunca objektif olamayacağınızı biz zaten biliyorduk, daha gelmeden aleyhte yazmaya başlayınca forumun yeni üyeleri de tanımış oldu sizi.

Kenara çekilme Onur bey şöyle bir ortaya alalım seni,Onur burası dans pistimi yerim dar yapıyoruz.:)Gelmeden yazdım çünkü bu işi eline gözüne bulaştıracağını çok iyi biliyordum.Nitekim haklı çıktım,şimdi sizin yorumunuzu alalım bu konuda detaylı halamı Özyer'e şans verelim.

Bir çok arkadaşın dediği gibi,mesele İlkan'ın basketbolculuğu falan değil artık. Mesele sorumlusu olduğu şubenin haklarını savunacak kadar araştırma ve bilgi sahibi olmayan birinin hala o görevde kalıyor olması. Siz bu tür hatayı yapan birini,üstelik daha önce hiç bir referansı da yoksa,iş yerinizde barındırır mısınız? Üstelik resmi siteyi de bu hataya alet edip, kulübü rezil ettiler.

Hangi işi yaparsanız yapın,isterseniz sokakları süpürün,o işi elinizden gelen en iyi şekilde yapmalısınız. Yapamıyorsanız,müsade istemelisiniz.

Bu yorumumu diğer başlıktada benzer şekilde yaptım, burada da tekrarlamak istedim.

Keşke yöneticilerimiz yapılan özel sözleşmenin federasyon tarafından kabul görmediğini bilse ve menajerin bu talebi karşısında İlkan ile görüşüp eğer istediğin buysa hemen git ama sana verilen emeğin karşılığını vermek istersen gel imzala deselerdi. Eğer İlkan gelmiyorsa da resmi bir açıklama yapıp hiç kimse Galatasaray'ın üzerinde değildir. Armayı değil parayı tercih eden İlkan ile yollarımız ayrılmıştır denseydi. O zaman burada bunu yapan yöneticileri baş tacı yapardık. AMa şimdi komik durumdayız. Bizi zor duruma sokanlar ise hiç birşey yokmuş gibi sesesizler. Bu kadar kolay mı Galatasarayı komik duruma düşürmek. Hani açıklamalar nerede. Koskoca kulüp sessizliğe büründü. Yazık bu kadar aciz olunmamalı idi.

Şube Koordinatörümüz halen kamptan maç skoru tweetleri atmakla meşgul. Hayat aynen devam ediyor yani, sıkıntı yok! Sabah sabah çıldıracağım yemin ederim, yazıklar olsun ya!

Konuya kilit de vurulmadığına göre demek ki neymiş; forum yönetimine bu kadar yüklenmenin bir anlamı yokmuş.. : )

Yapılan açıklamayı tekrar okudum, takip edilecek denilen konunun ne olduğunu anlayan var mı?
Federasyon
Bağımsız mahkemeler
Tahkim (burada var mı bilemiyorum)
Uluslararası arenalar
vs. vs

Adamın performansını da görünce üzülmemek elde değil. Unutturulmaya çalışılıyor değil, bariz unutturuldu. Gaz alma mahiyetinde bir açıklama. Ben İstanbul'da değilim ama maçlarda bu konuda benim adıma da protesto yapmanızı rica ediyorum.

Tahkim’den G.Saray’a ret

Tahkim Kurulu, İlkan Karaman’ın Fenerbahçe Ülker’e transferine ilişkin yaptığı itirazı reddetti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu Başkanlığı tarafından açıklanan kararın(Esas No: 2012/109, Karar No: 2012/254) sonuç bölümünde şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray Spor Kulübü ile sporcu İlkan Karaman arasında Türkiye Basketbol Federasyonu onaylı tek tip sözleşme imzalanmadığı, spor mevzuatı açısından geçerlilik taşımayan özel sözleşmelerin Tek Tip Sözleşmeye dayalı transfer tescil işleminin iptali konusunda hüküm ifade etmeyeceği, sporcu ile Karşıyaka Spor Kulübü arasında imzalanan Tek Tip Sözleşmede Galatasaray Spor Kulübü’nün taraf olmadığı, sözleşmenin özel şartlar bölümünde yer alan, sporcunun bonservisinin 15.07.2012 tarihine kadar talebi halinde Galatasaray Spor Kulübü’ne verileceğine ilişkin düzenlemenin de spor mevzuatı açısından geçersiz olan özel sözleşmelere dayandığı, bu nedenle de spor mevzuatı açısından hukuki sonuç doğurmasının söz konusu olamayacağı, özel sözleşmeler gereğince yapılan birtakım ödemelere ilişkin olarak öne sürülen hak taleplerinin ilgili yargı mercileri önüne götürebileceği hususları gözetilerek, yerinde görülmeyin itirazın reddine, Tahkim Kurulu Yönetmeliğinin 14. maddesi uyarınca başvuru ücretinin Genel Müdürlük bütçesine irat kaydına, Kararın ilgiliye tebliği ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığına gönderilmesine, 28 Aralık 2012 tarihinde oybirliği ile karar verildi

Çok büyük idari başarısızlık yapanların yanına kar kaldı bu. Bu durum takımımızın acizliğini gösteriyor bu duruma çok üzülüyorum. İlkan denen karektersiz harcadığımız para yanına kar kaldı. O para benim gibi bu takımına gönül verenlerden çıkıyor. Hakkımı helal etmiyorum. İhşallah beter olur. Bizi bu idari başarısızlığı uğratanlar tez zamanda takımdan ayrılırlar ihşallah. Ayrılmış olanlar ise hiç bir zaman Galatasaray takımına bir daha gelmezler ihşallah.

Bu zaten beklendik bir durumdu. Zİra olayda FB'nin direk bir suçu yok. Eldeki sunabilinecek belgelerle tahkimin bu kararı alacağı biliniyordu. Şimdi asıl süreç başlıyor. İlkan'dan ve bu sürece dahil olan KSK/Fb müteselsil sorumlu olarak bu süreçte mahkemelerin alacağı karardan sonra tazminat ödeyecekler GS'a. Olayda bir ton detay var aslında. :)

Davayı kaybedebilirsinki kaybedeceğimiz belliydi şuçlu olanlarda ortada ama asıl anlamadığım galatasaray fifanın resmiyete döktüğü futbolcu ile sözleşmesinin bitimine 6 ay kala görüşme yapabilir maddesini yasallaştırdıktan sonra galatasarayı bu tip transferde ahlaksızlıkla görüşen futbolcuyu ahlaksızlıkla suçlayan basın bu olaya gelince neden 3 maymunu oynuyor bu kadar basitmi . Olay tamamen bir kulüp yaptığı çoğu haksız olayları inanılmaz derecede meşrulaştırırken yani kendini savunurken bizde her meşru hareketimizi savunamadığımızdan basın bir anda meşrulaştırma çabalarına engel olamıyoruz ama kendi içimizde maşallh birbirimize karşı acayip saldırgan olabiliyoruz.

Kimin umurunda? Şubede paralara saçılıyor, Beşiktaş gibi neredeyse camide mendil açacak bir takıma en büyük sponsor olunuyor, kendi oyuncumuz en büyük rakibimize kaçırılıyor ve daha neler. Kimin umurunda sanıyorsunuz?

Liseli kontenjanından şube yönetmek kavramından bi haber Murat Özyer geldiğinden beri dertler, sorunlar, rezaletler bitmiyor. Fakat hep suçlu sorumlu başkası, bizim şubedekilerin en ufak günahı, hatası yok bunca olan rezalette değil mi?

Bir Galatasaray'lı olarak kulube kazandırdığım paralardan siz ve sizin gibilerin cebine giren 1 TL'm var ise haram zehir zıkkım olsun. Yazıklar olsun sizin gibilere! Keyfini çıkarın japon yapıştırıcı ile bağlandığınız koltuğun!