Bu Sezon Euroleague Maçları Şifreli!

Malaga maçı da Ntvsporda 3 hafta üstüste Galatasaray maçı yayınlıyor Ntvspor çok şaşırdım açıkçası.

Şaşırılacak bir durum yok anladığım kadarıyla.dsmartla yapılan anlaşma sırasında Galatasaray'ın euroleague'de oynayacağı kesin olmadığı için sadece a lisansına sahip 2 takım için anlaşılmış(tıpkı 2k14ün geçen sezonun a lisansına sahip takımlarını içermesi gibi).Ayrıca ntvsporda verilmeyen diğer maçlardan da bazıları verilerek hemem hemen tüm maçları yayınlamayı düşünmüşler.İçiniz rahat olsun tüm sezon dsmarta gerek olmadan maçları açık açık izleyeceğiz:)

İyi hoş veriyorlar tüm maçlarımızı da Top16 ve daha ilerilere gidersek oralarda sakatlık çıkarmasın bize bu D-Smart

fenerliler ntvsporu GSTV olmakla suçluyormuş:)sadece basketbol değil voleybol maçlarıylada yayın programını işgal ettiğimiz için herhalde.Ama voleybolda müessese kulüpleri dışındaki tek büyük kulübüz şampiyonlar liginde ve tabii ki en çok seyirciyi çekecek maçı verecekler.Euroleague'de ise yukarıda da bahsettiğim gibi tamamen kontrat durumu hatta kontrat açığı diyebiliriz.

Şu bir gerçekki fb taraftarı forma, digitürk, dsmart gibi platformlarda galatsaraydan üstün kabul etmek gerekir, ayrıca bu sene kurdukları kadronında payı var

Şu bir gerçekki fb taraftarı forma, digitürk, dsmart gibi platformlarda galatsaraydan üstün kabul etmek gerekir, ayrıca bu sene kurdukları kadronında payı var

Bence yanlış düşünce fbnin dsmartla sözleşmesi zaten yakınlarda oldu digitürkün verdiği oranlar zaten belli ha bunlar önemli değil murat ülker sağolsun desen tamam.

bu konudan bunu nasıl çıkardınız pek anlamadım açıkcası. her platformda artık fbülkeri övmekten vazgeçelim.

övmek değilki gerçek bu, fener maçlarında çoğu herkes formasıyla geliyor, galatasaray trübünleride bakınca siyah montlar abu subuk renkler tribünde inanılmaz bir görüntü kirliliği oluyor, kahveye maç izlemeye gittiğim zaman galatasaray maçlarında 10-15 kişi oluyot fb maçların 40-50 kişi oluyor, benim gördüklerim bunlar,

övmek değilki gerçek bu, fener maçlarında çoğu herkes formasıyla geliyor, galatasaray trübünleride bakınca siyah montlar abu subuk renkler tribünde inanılmaz bir görüntü kirliliği oluyor, kahveye maç izlemeye gittiğim zaman galatasaray maçlarında 10-15 kişi oluyot fb maçların 40-50 kişi oluyor, benim gördüklerim bunlar,

Sizin ordaki kahvedeki Fenerbahçe'li taraftar sayısının Galatasaray'lı taraftar sayısından daha fazla olması neyin kıstası oluyor onu anlamadım :) Halı sahada maç yaparken FB forması giyen adam sayısı da GS forması giyen adamdan daha fazla demek gibi bişey.Bizim burda da kahvede Galatasaray'lı sayısı daha fazla oluyor ama bunu kıstas olarak göstermem komik olur.

Salondaki taraftar kitlesine gelirsek , İpekçi'ye gelen taraftarlar da formayla geliyor formasız gelen pek yok ama kimi formanın üstünden başka bişey giyer kimi giymez bundan ziyade tribünde verilen destek önemlidir bana göre.Bu konuda da bizim taraftarımız zaten Fenerbahçe basketbol takımı taraftarından daha iyi.Geçen sezon Fenerbahçe'nin euroleague maçlarını izlemedin sanırım , geçen seneki Caja Laboral maçında falan tüm tribünde sadece 1 taraftar ıslık çalıyordu bazı anlarda ve 20 dakika sadece o taraftarın ıslığını dinledik ntvsporda.Resmen ntvsporda top Caja'dayken tek bir adamın ıslığını dinliyorduk :) Tribünde oturup maç esnasında cep telefonundan okey oynayan adamın resmini de hatırlatırım.Pota arkasında bağıran 10-15 kişilik taraftar kitlesi vardı kalan seyirciler oturarak sessizce izliyorlardı maçı.(Burda mübalaa yapmıyorum , geçen sezon euroleague maçlarında cidden 10-15 kişilik bi grup destek veriyordu sadece).Kalan seyirciler oturuyorlardı.Tabi bu sene çok iddaalı bir kadro ve koçları olması sebebiyle ilgileri daha fazla ve daha iyi destek verirler fakat Abdi İpekçi'de tribün atmosferi her türlü Fenerbahçe basketbol seyircisinden daha etkili.Zaten bir çok Fenerbahçe'li bile bu yüzden o kadar modern ve büyük olmasına rağmen Ülker Arena'yı sevemedi.Ayrıca diğer illerde oynanan kupa maçlarında da kupa maçı hangi şehirde olursa olsun oralarda bile Galatasaray taraftarı üstünlük sağlıyor.Örnek son 2 sezonda İzmir'de , Eskişehir'de ve Samsun'da oynanan 3 ayrı GS-FB maçında da Galatasaray taraftarı salonda daha baskın oldu.Bunu objektif olarak söylüyorum , bariz ortada isteyen açıp o maçları izlesin.Ya da İpekçi'deki büyük bir maçla Ulker Arena'daki büyük bir maçı da kıyaslayabilirsiniz.

Sizin ordaki kahvedeki Fenerbahçe'li taraftar sayısının Galatasaray'lı taraftar sayısından daha fazla olması neyin kıstası oluyor onu anlamadım :) Halı sahada maç yaparken FB forması giyen adam sayısı da GS forması giyen adamdan daha fazla demek gibi bişey.Bizim burda da kahvede Galatasaray'lı sayısı daha fazla oluyor ama bunu kıstas olarak göstermem komik olur.

Salondaki taraftar kitlesine gelirsek , İpekçi'ye gelen taraftarlar da formayla geliyor formasız gelen pek yok ama kimi formanın üstünden başka bişey giyer kimi giymez bundan ziyade tribünde verilen destek önemlidir bana göre.Bu konuda da bizim taraftarımız zaten Fenerbahçe basketbol takımı taraftarından daha iyi.Geçen sezon Fenerbahçe'nin euroleague maçlarını izlemedin sanırım , geçen seneki Caja Laboral maçında falan tüm tribünde sadece 1 taraftar ıslık çalıyordu bazı anlarda ve 20 dakika sadece o taraftarın ıslığını dinledik ntvsporda.Resmen ntvsporda top Caja'dayken tek bir adamın ıslığını dinliyorduk :) Tribünde oturup maç esnasında cep telefonundan okey oynayan adamın resmini de hatırlatırım.Pota arkasında bağıran 10-15 kişilik taraftar kitlesi vardı kalan seyirciler oturarak sessizce izliyorlardı maçı.(Burda mübalaa yapmıyorum , geçen sezon euroleague maçlarında cidden 10-15 kişilik bi grup destek veriyordu sadece).Kalan seyirciler oturuyorlardı.Tabi bu sene çok iddaalı bir kadro ve koçları olması sebebiyle ilgileri daha fazla ve daha iyi destek verirler fakat Abdi İpekçi'de tribün atmosferi her türlü Fenerbahçe basketbol seyircisinden daha etkili.Zaten bir çok Fenerbahçe'li bile bu yüzden o kadar modern ve büyük olmasına rağmen Ülker Arena'yı sevemedi.Ayrıca diğer illerde oynanan kupa maçlarında da kupa maçı hangi şehirde olursa olsun oralarda bile Galatasaray taraftarı üstünlük sağlıyor.Örnek son 2 sezonda İzmir'de , Eskişehir'de ve Samsun'da oynanan 3 ayrı GS-FB maçında da Galatasaray taraftarı salonda daha baskın oldu.Bunu objektif olarak söylüyorum , bariz ortada isteyen açıp o maçları izlesin.Ya da İpekçi'deki büyük bir maçla Ulker Arena'daki büyük bir maçı da kıyaslayabilirsiniz.

herkesin kendi görüşü ben algıladıklarımı yazdım,

birde şöyle bakalım. taraftar neden forma veya gs ürünü almıyor. ben geçen gün çok beğendiğim bir mont alacaktım baya da heveslenmiştim fiyatına baktım 280 tl . bu fiyat bana gerçekten çok yüksek ve alamadım maalesef. fiyatların uçurum olmasından kaynaklanıyor bu durum bence . kahve olayına pek katılmıyorum buralar hep Galatasaraylı demek ki :)

Ntvspor maçları neye göre yayınlıyor bilen birisi varmı ? Bu hafta yine Efes'in maçı var,yönetimin yayıncı kuruluşla anlaşıp bizim en azınan deplasman maçlarımızı ntvspor'da verdirmesi mümkün mü ?

Ntvspor maçları neye göre yayınlıyor bilen birisi varmı ? Bu hafta yine Efes'in maçı var,yönetimin yayıncı kuruluşla anlaşıp bizim en azınan deplasman maçlarımızı ntvspor'da verdirmesi mümkün mü ?
İlk 3 hafta bizim, sonraki 3 hafta Efes'in maçlarını yayınladırlar. Şimdi 3 hafta boyunca FB'nin maçlarını yayınlayacaklar diye biliyorum.

Bu hafta Efes'in maçının şifresiz yayınlanacağı nerde yazıyor? Ntvspor'un sitesinde hafta içi canlı yayınlar eklenmemiş?

NTVSpor Canlı Yayınları

Evet, bugün siteye eklenmiş. Efes-Brose maçı şifresiz. Demekki hangi maçların şifreli olacağına D-Smart yönetimi karar veriyor. Ortada bir sistem, hesap, kitap yok.

Spor Bakanı abuk subuk demeçler vereceğine önce bu konuda atılımlar yapabilseydi keşke. Hadi biz belli yaşa geldik, çok şükür çocukluğumuzda birçok spor branşını şifresiz izleme imkanı bulup sevdik ettik ama yeni nesilin durumu kötü. X ülke, sporu insanlara nasıl sevdirebiliriz diye elinden geleni yaparken bizim ülkede ise tam tersi, insanları spordan nasıl soğutabiliriz çabası mevcut.

12 aralik 2013 perşembe
18:45 - cska moskova – barcelona | thy euroleague | ntvsporsmart
19:00 - zalgiris kaunas – anadolu efes | thy euroleague | ntvspor
21:45 - fenerbahçe ülker – partizan | thy euroleague | ntvsporsmart
13 aralik 2013 cuma
18:00 - kuban – panathinaikos | thy euroleague | ntvspor
20:30 - galatasaray liv hospital – stelmet zielona gora | thy euroleague | ntvsporsmart