Bu sezon Zirveye oynayacağımıza inanıyor musunuz?

Bu sezon Zirveye oynayacağımıza inanıyor musunuz?

  • B)Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkek Basketbol Takımımız son yapılan transfer açıklamalarıyla 1-2-4 numara tercihlerinde formamızı terletecek oyuncularımızı açıkladı.

Ziziç,tercihi ile hepimizi heyecanlandıran ama hemen ardından gelen Strickland ve Graves tercihleri ile o heyecanın yerine bir belirsizlik havasına bürünen forumumuzda herkesin neredeyse Strcikland tercihi nedeniyle Şube Yöneticilerinin ''Zirveye oynayacak,Finalleri hedef gösteren ve geçen yılki gönderdiğimiz yabancılardan daha iyisini takıma kazandıracağını söylemesi ile büyük bir çoşkuya giren bizler bu Avrupa tecrübesinden ve Final maçlarının havasından yoksun oyuncuların tercih edilmesi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadık ve kandırılmışlık hissi içimize doğdu.

Hepimiz biliyoruzki bu finaller büyük oyuncularla bu tecrübeleri yaşamız oyuncularla gelir bir takım Guard'ı kadar konuşur.Ziziç bu tarife uyan ama Graves kapalı kutu,Strickland ise bizim koyduğumuz hedefleri kaldırabilecek bir oyuncu değil ne tecrübesi ne de oyun yapısı itibariyle.

Ben Strickland transferi ile zirveye oyayacağımız inancını kaybetmekle beraber yine 5.6. sıralara talim edeceğimizi düşünüyorum.

Bu takımın yine 3 numarası yok...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst