Bu takım Galatasaray degil !

tamam alman milli takımının nowitzki dışında önemli bir skoreri yok önemli gücüde o nowitzkiyi oynatbilen bir çevresi var mithatta bunlardan biri ve bu takım sekzinci oldu ayuso-aroyyo gibi müthiş bir ikilinin sırtladığı porto riko ise gördünüz veya yao minge bağlı çini. . . geçen sene keremin extra performansı olmasaydı daha iyi bir mithat izlerdik mithat zaten maçlarda 20-30 lu sayılar atan bir oyuncu hiç değil. . . . . . extra bir oyuncu değil kapasitesi belli ama boş bir oyuncu değil düşensenize yunanistan maçında guardlarımızın hiç birisi nerdeyse top geçiremedi hep kaptırdı mithatın guardlığı orda meydana çıkardı

benim herkesin affına sığınarak sormak istediğim birşey var yazıyı yazan arkadaşa.

bu satırları yazma sebebin sana göre GS deki çarpık kadrolaşma mı? yoksa bir arkadaşının yada tanıdığının işsiz kalmasına verdiğin tepki mi?
yoksa 2si birden mi?

söylenecek çok şey var ama özellikle ali emre ve diğer arkadaşlar "TARAFLI" yanını ortaya koymuşlar. belki %100 haklısın belki %100 haksızsın, ama sanki GS nin değilde, başka birşeye bayraktarlık yapıyormuşsun gibi bir izlenim uyandı bende. umarım yanılmışımdır.

arkadaslar dogrusunu söylemek gerekirse canaydın yönetimi elindeki yıldızları bıraktı. bu suna benzedi elindeki saglam ve kaliteli esyaları ucuza verip yerine daha kalitesiz ve pahalı esya almaya buda enayiliktir galatasarayı satmaktır basket takımımız satıldı sıra futbol a geliyor ayagını denk al canaydın bu takım ne senin nede baska bir sahısın bu takım 25 milyon galatasaraylının artık yeter be elinden gelse kapıyı pencereyi masayıda sponsorlara satıp ismini degiştirecen bu camia seni unutmayacak seni vicdanınla bas basa bırakıp allaha havale ediyorum

tŞK

Bu konuyu açan arkadaşa gerçekten teşekkür ediyorum. Bence esas tartışmamız gereken konulardan biri buydu. Açık söyleyeyim Ülkerin galatasaraya hangi konuda ne destek verdi ne kadar para verdi bunlar hakkında sanırım çok azımızın bilgisi var bilgisi olan arkadaşların bir kısmıda gerçekliği tartışılacak türden. Sonuç olarak ülkerin bize yapmış olduğu sponsorluktan ki bana göre öyle birşey yok ortada galatasaray spor klubü aldatılıyor bi arkadaşımız 2 milyon$ para verdiğini söylemişti sizce galatasaray markasının değeri 2 milyon $ mı veya bir kaçtane gelecek vaad eden basketbolcularmı fatih haricinde ben daha görmedim ki onunda yüreğine ve bileğine sağlık gerçekten inanarak oynuyor fakat bize 1 fatih değil bir çok fatih lazım... lütfen kimse kızmasın yine malik konusu açıldı demesin bu tamamiyle bir örnek ama canlı bir örnek bence ülkerin acizliğini daha doğrusu galatasaraya hiçbirşey vermediğinin örneğidir eğer bu oyuncu sadece para için ayrılmak istiyorsa ve bu oyuncu geçen senenin sayı kralıysa sponsorun dur demesi lazım bi düşünün geleceksene bu takım başarılı olursa ne diyecekler galatasaray cafe crown başarılı oldu ama ülkerin umurunda değil çünkü böle birşey umurlarında değil burada bizimde hatamız yok değil gidin arkadaşların ayaklarına sağlık basketbol maçlarına gitmeyen arkadaşlar için ki burada kendimide eleştriyorum bizler salonda olmazsak bu takım daha vahim yerlere varıcak bu sene elimden geldiği kadar her maça gitmeye çalışıcam en azından sponsor denen firmaya bazışeyleri ispat etmemiz lazım yönetim sahipsiz bırakabilir ama bizler takımımızı sahipsiz sananlara gereken cvb vermeliyiz

Emre Yılmaz

Mithat'ın ilk 5 başlayamayacağı doğru ama yedek guard olarak TBL'ye zayıf kalacağını düşünmüyorum.TBL için ideal bir yedek guard olabilir Mithat.