Bucaspor - Galatasaray | TSL 5.Hafta

Bucaspor maçının sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    44
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
[quote="Kubilay Yelkenci":16a750lb]Lig Tv'de maçın adamı Ayhan seçildi attığı gol dışında çok önemli işler yapmış :shock:

Ayhan Akman mevcut kadroda Galatasaray'daki en iyi oyuncudur[/quote:16a750lb]
O kadar uzun boylu değilde iyiydi bu maçta.
 
Ayhan Akman mevcut kadroda Galatasaray'daki en iyi oyuncudur[/quote]

Fotbol değişken oyun derlerdi de inanmazdım ayhan hangi ara takımın en iyi oyuncusu oldu
 
Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Buca karşısında bile zorlandık. Ortasahası güçlü herhangi bir takım bizi çok ciddi rezil edebilir. Kötü oynayıp kazandık, bu güzel bişey. iyi oynamamız gereken bir haftadayız. Ligin ilk haftaları olsa form tutamadık derim, sonu olsa yorgunuz derim. Ama artık kötü furbolun bahanesi yok.
Bu sahada barcelonanında iyi oynayacağını sanmıyorum
 
Cidden ben de cok merak ediyorum Ayhan'la Mustafa Sarp'i begenenlerin neye dayanarak begendiklerini. Spikerler bile yere göge sigdiramiyorlar. Gecen haftaki galibiyetin mimarlari onlarmis, cok iyi oynamislar. Bugün de yine öyleymis. Osman Tanburaci desek gecen haftaki macin yildizi Mustafa Sarp ona göre. Ömer Üründül'ün deyimiyle cok enteresan.
 
Ayhan Akman olmasaydı golü kim atacaktı acaba
Sade bu maç için demiyorum, bu sezonun başından beri avrupa maçları da dahil Galatasaray'ın en iyi oyuncusu Ayhandır.Bazen Kewell ile beraber paylaşıyor bu ünvanı bazen de tek başına.
 
Zeminde çim boşluklarını kapatmak için kesilen çimleri sahaya dökmüşler, ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

E öyle olunca kaydılarda durdular iki takımın topçularıda.
 
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
[quote="Kubilay Yelkenci":3i8bnabu]Lig Tv'de maçın adamı Ayhan seçildi attığı gol dışında çok önemli işler yapmış :shock:

Ayhan Akman mevcut kadroda Galatasaray'daki en iyi oyuncudur[/quote:3i8bnabu]
Tonguç bey siz bunu söylemediniz bende duymadım. :p
 
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Ayhan Akman olmasaydı golü kim atacaktı acaba
Sade bu maç için demiyorum, bu sezonun başından beri avrupa maçları da dahil Galatasaray'ın en iyi oyuncusu Ayhandır.Bazen Kewell ile beraber paylaşıyor bu ünvanı bazen de tek başına.
Görünmez kahraman Ayhan Akman. :)
 
Ayhan bence son 5 maçtır takımda iyi oynayan ilk oyuncu. Ayhan'ı bu oyunu ile bile beğenmiyorsanız vallah durum kötü demektir. Beğenmeyenler objektif bakışalrını kontrol ettirsin. Bu arada Ayhanda kendine klüp arasın. Çünkü ne de olsa formu aşağı düşecek bu çocuğun o zaman başalrsınız burada ben demedimmi ben demedimmi demeye.
 
Böyle giderse Ayhanı Barcelona alır abi barcelona'nın arayıpta bulamadığı adam Ayhan akman.
 
Ne olursa olsun böyle bir zeminde bölesine kritik br haftada kazanmak önemli.
Üstümüzdeki rakiplerden Kayserive Trabzon kaybetti.Fener bjk ile yapıcak.Bursa Antepe gidicek
 
Bu Pino'nun en etkili ozelligi Keita tarzinda olmasi fakat Keita'da bulunmayan deplasmanlarda oynayabilmesi...Keita'nin hic bir deplasman macinda Galatasaray'a katki verdigini gormedim..Pino'nun en azindan uzaktan sert sut denemeleri var.
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Bu Pino'nun en etkili ozelligi Keita tarzinda olmasi fakat Keita'da bulunmayan deplasmanlarda oynayabilmesi...Keita'nin hic bir deplasman macinda Galatasaray'a katki verdigini gormedim..Pino'nun en azindan uzaktan sert sut denemeleri var.
Hiç demek bence Keitaya ayıp olur nerdeyse tek başına aldığı Antalya ve Atletico Madrid maçları vardi hatırladığım.
 
Takım eleştirilmiş ama kötü oynarken, 1-0 kazanmayı bilmek de maharet ister. Geçen sene bunu beceremediğimiz için kırılma haftalarını boş geçtik ve yarıştan koptuk.

Hadi Ayhan Ufuk´a ara pas atabilirsin, o yetenek sende var diye söylenirken gol geldi. İşte en çok da bunu seviyorum, sövülen oyuncunun attığı golle yaşattığı ironik mutluluk... Bunun için diyoruz, sahada oynayan sporcumuza sövmeyin, ağır eleştirilerinizi maç sonuna saklayın diye.

Neyse, İzmirli taraftarlar çok iyiydi. Ali Sami Yen´i aratmadılar denirdi eskiden olsa. Oysa dün ders verdi İzmir taraftarı, takım kötü oynarken oyuncuları canlandırmayı başararak.
 
O kadarini da alsin bi zahmet...En kritik maclarda takimi yakan hep keita'ydi ve gitmesi cok hayirli oldu sahsen..Pino ise Keitanin dengeli,oturakli versiyonu..Gec olsun guc olmasin net olsun tarzi ile harket ediyor..Keita'nin top ayagindayken sanki topu kaptiracak gibi topu surmesi ne bilim..Bence Pino bu takimda is yapar!
 
Eğer takım 4-3-3 oynayacaksa o oyuncu Pino olabilir ama 4-2-3-1 oynayacaksak o oyuncu bence Elano'dur.

Ayhan defansif oynamış olabilir neden derseniz adamın görevi Defansif. Ama Ayhan normalde bir ön libero olmamasına defansif özellikleri sınırlı olmasına rağmen takımın en etkili defansif orta saha elemanlarından bişriymiş gibi oynuyor. İyi oynayan Ayhan yerine kötü oynayanlara yüklenseniz daha mantıklı bence. Dilinize pelesenk edip aynı oyunculara eleştiri getirmeyi bırakalım biraz. Kewell varmıydı bugün sahada mesela?

Öte yandan bu zeminde iyi futbol beklemek hayalcilik olur. Bursa maçında iyi oynadık da ne oldu ona çarptı buna çaprtı 2 fgol yedik kimse GS iyi oynadı demedi. Varsın GS her maçını kötü oynasın 1-0 kazansın..

Bu arada cana oyuna girdi topu kaptığında 4 top attı ileri hepsinde de pino pozisyona girdi :)
 
Takım kötü oynadı ama nedeni büyük ölçüde zemindi görseniz çamur şeklinde toprak ve çim karışımı iğrenç bir zemin...

Misimoviç ise daha 2. maçında ürkek ve ne yapacağını pek bilmiyor ama oyun görüşü oldukça yüksek.3-5 maç daha lazım ona, daha iyi olacak inşallah.

Bu arada maç öncesinde Ayhana gösterilen özel ilginin sebebi belli oldu =) Şaşırtıcı bir goldü..

Tribünler ilkyarı kötü ,ikinci yarı daha iyiydi.Golden sonraki atmosfer korkunçtu..Maça ilgi bizim tarafımızdan çok iyiydi.

Sonuç olarak derbi haftasında 3 puan oldukça önemliydi.Kötü zemin ve doğal olarak vasat oyunla alınan 3 puan çok önemliydi.
 
o stadı GS dışında bu derece dolduracak seyirci belki Karşıyaka gözteğpe maçında olur.

Ayhan sol ayağı ile son golünü yanlış hatırlamıyorsam Sİvcas'a atmıştı şampiyon olduğumuz sene.

Baros forma girmezse gol sıkıntısı çok çekeriz
 

Üst