Rakip İstanbul'da koşmayı geçtim, ayaklarını çeke çeke yürüyordu. Yabancı rotasyonu ortadan ikiye kırılmış, İstanbul'da son periyot Ergi Tırpancı sahada. Potansiyelinin yarısını ortaya koyarak seriyi İstanbul'da bitirseydi, çok sevdiği instagramdan da ceza getirmeyecek bir göndermeyle noktalasaydı diyoruz Mehmet Bey. Play-off'a kalabilmek bir teşekkür sebebi ya da bir lütuf değil bu kadro için, bilhassa kendisi için.
Zvezdan Mitrovic'i haklı olarak yediler. Yedikten sonra da Yakup Sekizkök dışında kalan herkes yenmeli anlatımı yaptılar. Sezonun özeti bu.
Bugünkü hareketi başarısız bir Mert Hakan'cılık oldu Mehmet Bey. Kritik şutu kaçırdı, dönüşünde faul hakkı dolmuşken kasten faul yaptı, benche bence sahadan kaçarak giderken de yapılan ilkokul düzeyi tezahürata gelecek sezonun ilk bölümünü kaçıracağı şekilde yanıt verdi. Yakup Sekizkök de maç sonu röportajında döndük fakat duygularımızı yönetemedik diyerek o sekansa atıfta bulundu.Bu sezonki veya gecen mactaki performansiyla ilgili elestirilerin tamamina katiliyorum zaten.Benim bu forumda aldigim tek cezanin sebebi Bugrahan’a Denizli macindaki performansiyla ilgili soyledigim cumleydi hatta.
Ben bugunku hareketinin bir Mert Hakancilik olarak gorulmesine katilmiyorum.Gayet hakli bir tepki verdi ve sahadan da kacmadi.Dakikalarca kufur yiyen bir sporcunun 5.faulunu de aldiktan sonraki psikolojisini hic birimiz bilemeyiz sonucta.
Yoksa gecen mac son topu kullanamamasinin uzerine yazdigim “Su son toplari Bugrahan’a biraktigimiz icin kaybetmeye mahkumuz” cumlesi hala duruyor orada.
Bugünkü hareketi başarısız bir Mert Hakan'cılık oldu Mehmet Bey. Kritik şutu kaçırdı, dönüşünde faul hakkı dolmuşken kasten faul yaptı, benche bence sahadan kaçarak giderken de yapılan ilkokul düzeyi tezahürata gelecek sezonun ilk bölümünü kaçıracağı şekilde yanıt verdi. Yakup Sekizkök de maç sonu röportajında döndük fakat duygularımızı yönetemedik diyerek o sekansa atıfta bulundu.
Erkek sutopunda Avrupa'nın 3. kupasını kazanmamızla birlikte son 25 sezonda erkek futbol, kadın basketbol ve erkek basketbolla birlikte 7 Avrupa kupası kazanmış olduk. Bu ''olmuyor, olmuyor'' tepkileriyle sahadan atarlı giderli çıkış bir Galatasaray alışkanlığı değil diyorum bu noktadan yola çıkarak.
Ez cümle, saha içinde sezonunu rahatlıkla bitirebileceği bir Karşıyaka vardı. Bugün salondakiler Bostanlı tarafında, Foça'daki evi açma tarihi konuşabilecekken iş buralara geldi.