Bülent Tulun Meselesi

Ben Gerets zamanında Bülent Tulun'u çok severdim fakat bu mektup işi çıktığından beri nefret ediyorum. Sen her ne kadar iyi yönetemediyse de Galatasaray başkanına nasıl şantaj yaparsın. Tamam yaparsın da yaptıktan sonra hala nasıl bu kulübün içinde barındırılırsın anlam vermek güç. Tamam o da oldu bari bir yöneticimiz Bülent Tulun'un basketbol şube sorumlusu olacak ne gibi bir meziyeti var onu açıklasın.

Ya şantaj yaptığı birşeyi var ve susmak zorunda kalıyor millet, yada hepimiz körüz

Arkadaşlar, Adnan Sezgin ve Bülent Tulun un herhangi bir meziyetleri yok. Tek yaptıkları, başkanlarımızın taraftardan tepki alacak icraatlerini onlar yükleniyolar. Bülent Tulun adam getirmiş , şunu demiş bunu yapmış. Bunların hepsi başkanımızın bilgisi dahilinde yapılan işlerdir. Bülen Tulun, Ünal Aysal ın çok eskiden beri adamıdır.

Bravo yonetim bravo boyle devam! Oktay Mahmuti konusunda sus pus ol, arkasindan isler cevir, Bulent Tulun olunca resmi siteden aciklama yap.. Bravoo..

Açıklama

Son günlerde bazı medya organlarında, transfer çalışmalarının yapılması esnasında, Teknik Direktörümüz Fatih Terim ve Transfer Komitesi Üyesi Sayın Bülent Tulun arasında uyumsuzluk olduğu yönünde asılsız haberlere yer verilmektedir. Bilinmelidir ki; transfer komitesi üyesi Sayın Bülent Tulun, Sayın Fatih Terim’le tam bir uyum içerisinde çalışarak, Sayın Fatih Terim’in bilgisi ve onayı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu tip haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

Yapma Serdar abi, Bülen Tulun un başkanımızın en yakın adamı olmak dışında ne meziyeti var... Tabi bide gazetelere iyi haber servis ediyor dersen bişey diyemem. Turgay Demirel in alt kat komşusudur yada gençliğinde basketbol oynmış ve ilgilenmiş olabilir. Onu bilemem...

Çoğumuz Şampiyonlar Ligi ve mali kriterler hakkında bilgi sahibi değilken kendisi bu konularda araştırmalar yapıyor ve bunları yazıyordu. Bilmem anlatabildim mi?

Bulent tulun geretsle arasi cok iyi illa bir fasli oyuncu aldiracak galatasaraya komisyon almak icin. ben amrabaati da assidiyi de istemiyorum fas takimi afrika kupasinda bile gol atamayan bir takim ne yapacaz onlarin adamlarini bunlar tuzak

Ben bir mesele görmüyorum. Zira "Mesele" sözcüğü, kast ettiği objenin aslında önemli olduğunu/etkisi olduğunu gösterir.

Serdar abi, 3-4 senedir Adnan Polat ın 2012 uefa kriterleri, finansal fair play diye diye bıkkınlık getirdiği olayı Bülent Tulun da gazetede yazmışsa kendisine teşekür ederim. Ama 2005 yılında Ribery yi Marsilya formasıyla gördüğümüzde çoğumuz sinirden kafayı yerken adam yok Ribery nin evine gittim ayarı verdim; biz istersek dönebilir. İstersek takımda oynatmayız. Bakalım biz onu isticekmiyiz diye ahkam keserken gazetelerede bezbol sopasıyla Ribery nin evini bastı diye haber yaptırıyodu... Ribery olayını Bülent Tulun a maletmem söz konusu değil tabiki. Ama o gün bugündür zor inanır ve şüpheyle bakarım.

Maalesef yine yaptı yapacağını.Abdurrahim Albayrak Fas'lı oyuncu Assaidi ile 1.400.000 € yıllık anlaşıyor fakat Tulun gidip oyuncuyla kimseye haber vermeden kafasına göre 1.600.000 € anlaşıyor, buda 4 yıldan 800.000 € ediyor.Fatih Hoca Ve Abdurrahim Albayrak ise şokta ne diyeceklerini şaşırıyorlar.Sonra da kulüp Fatih Terim ile Bülent Tulun gayet iyi anlaşarak transferleri yürütüyor diye açıklama yapınca Fatih Hoca küplere biniyor.Acaba bu 800.000 € 'yu neden fazladan ödemek istiyor bu adam.Artık başkan bu kişinin yetkilerini bir an evvel almalı yoksa daha çok kulube zarar verir...