Buluşma...

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":55af3]senin istanbula tasinman farz oldu be Burak
karadenizdesin mutahitlik vardir kaninizda birde siz dikin bi gece kondu istanbula

Doğan gökdelen demek istedin sanırım :) Barut Holding tarafından aleyhine açılacak olan tazminat davasına hazırlıklı ol :)[/quote:55af3]

Barut Holdıng mı :shock: :shock: Bızım holdıngımız olsa ben nıye öss derdıyle ugrasıyım be guzel abim :)
Gıderdım ozel üniye oh :)
O yuzden Holdıng moldıng dıyerek Savıola transferını basma kasma abi :D

Göker AKEL' Alıntı:
Doğan teklifin için teşekkürler.Şu stajıda atlattım mı benden özgürü yok.Ama mutlaka gelmeye çalışırım.Daha Utah ve Detroit ile ilgili konuşacağımız bir sürü ''dosya'' var ;)

eyvallah abi sen gelmeye calis biz senle o dosyalari yatirir masaya ustune birde rapor hazirlariz.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":8bd02][quote="Doğan SAĞLAM":8bd02]senin istanbula tasinman farz oldu be Burak
karadenizdesin mutahitlik vardir kaninizda birde siz dikin bi gece kondu istanbula

Doğan gökdelen demek istedin sanırım :) Barut Holding tarafından aleyhine açılacak olan tazminat davasına hazırlıklı ol :)[/quote:8bd02]

Barut Holdıng mı :shock: :shock: Bızım holdıngımız olsa ben nıye öss derdıyle ugrasıyım be guzel abim :)
Gıderdım ozel üniye oh :)
O yuzden Holdıng moldıng dıyerek Savıola transferını basma kasma abi :D[/quote:8bd02]

Burak inkar etme artik Onur Abi soledi sizin holdingi boyle yaparak kurtulamazsin,zaten merak ediyordum bu yardim kampanyasinda adini vermeden 500bin$ i veren kim diye ogrenmis olduk :D

yau gercekten forumdakı bı kac abımız on-ayak olsada hep beraber su olayı netlıge kavustursak guzel olur.tabıkı malum yaz donemı tatılde herkes ama min.fıreyle kapatmaya calısalım... :)

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Ömer Horzum":b3b79]Reina bizi aşar abi, biz o kadar seviyesiz insanların gittiği yerlere gidemeyiz.
Ömer nerelere takılıyorsun bi açıklasan merak ettim şimdi.[/quote:b3b79]
Sortie olabilir mi acaba? :hi

İstanbul'da olduğum zaman o tür, babasının parasıyla gidip millete artislik yapan, kabadayalık taslayan ancak dünyadan bihaber insanların gittiği yerlere gitmem. Genellikle dışarı çıktığım zaman ve maça gitmiyorsam, antremana ya da basket oynamaya hiç gitmiyorsam gideceğim yer sinemadır ya da Önder abiyle dolaşmaya, alışverişe yahut yemek yemeye gideriz. Her defasında farklı bir yere gidiyoruz ama en son Tepe Natulyus'a gidip hem alışveriş yapmış, hem de İskender yemiştik.

Beyler yakın zamanada bir buluşma ayarlıyalım.Ömer seçimler geldi kapıya...

Arkadaşlar Eylül ayının içinde bir buluşma ayarlıyacaz.Herks tatiden gelmiş olur,transferler bitmiş olur.Güzel olur.

Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayında avrupa şampiyonası var,Türkiye'mizin maçı olduğu bir güne ayarlasak ve maçı beraber izlesek nasıl olur?

Re:

Yiğit Pazar' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayında avrupa şampiyonası var,Türkiye'mizin maçı olduğu bir güne ayarlasak ve maçı beraber izlesek nasıl olur?
Güzel olabilir Yiğit.İler ki günlerde bu konuyu masaya yatıralım...