Şu an kulüplerin çoğu TFF'den rahatsız görünüyor ancak aralarında en ufak bir ağız birliği bile yok. Muhtemelen ilk tavizde diğer kulüp TFF ile anlaşır diye düşünüldüğü için bu tip restleşmeler münferit kalacak ve TFF'nin temizlenmesi pek mümkün olmayacak. Ulusal Futbol Takımı başarısız olmuş, en kıytırık spor yorumcusu bile Şenol Güneş'e "sen hoca değilsin" temalı sorular sorabilirken TFF'ye ufacık bir eleştiri bile göremedik medyada. Benzer şekilde bizim kulüpte de Fatih Hoca'ya basın toplantılarında soru soramıyor aynı muhabirler. Çok daha kolay olduğu için onun atadığı ve kongrenin de seçtiği yönetim eleştiriliyor.
Ben geç de olsa olayları örtbas edip uzlaşmak yerine kamuoyu ile paylaştıkları için yönetimi tebrik ederim. Keşke işin başında bu kararı alsaydılar çünkü eleştirdikleri MC yönetimi bile Oğulcan olayını yönetebilmişti. Oğulcan meselesi büyük bir ihtimalle lisans çıkarılma problemi yaşandığından bu yana bu pazarlıklara sahne oluyor. TFF'nin Marcao'ya verdiği ceza ise gayet normal. Nasıl olacak da alt sınırdan daha düşük 3 maç ceza verecekti onu anlamadım.
M.C yönetimi olayi yönetebilmisti
Nasil yönettiler 1.2m euro Onlarin zamaninda verilen miktar. 6mac ceza aldi yine M.C zamaninda aldi yönetimden kimse gık demedi.
Burak Başkan secim zamani vaadlerinde uçtu suana kadar yapamadi
Secim zamani yazmistim vaadlerinin %50 sini yaparsa İyi Baskan %80yaparsa Büyük Baskan
Hepsini yaparsa Efsane baskan olur demistim.
Suan sıradan bir başkanlık sürecinde.
Dün yapilan ise Ülkenin Her devlet biriminden her merkezi sistemde yapilan ahlaksizca tekliflerin Beyani oldu
Siyasete girmek istemiyorum ama 2000 den 2015 kadar yapilan Tüm ahlaksizlar hirsizliklar rantlar cikarlar peşkeş cekmeler normaldi
Ammaaaa hirsizlar çalarken degil paylasirken kavga eder
2015 de ayni merkezi iradenin yarisi Vatan Kahramini yarisi Vatan haini ilan edildi.
Ulkeninin yarisida bu tiyatroyu izledi.
Baskan dun bu tiyatrodan sonraki vatan kahramanlarinin Ahlaksizliklarini ifsa etmiştir.
Eminim bu dakika itibari ile daha fazla üstümuze gelecekler Galatasaray bir bütün halinde dik durursa sinerler 2023 de bu işin sandik başı durumu var.