Başkanımızın önderliğinde yönetimimiz çok güzel bir iş daha çıkardı. Büyük alkışı hak ediyorlar. Böyle çaplı ve vizyonlu bir başkan ve yönetime hayran kalmıştık. Allah nazardan saklasın maşAllah
Öyle bir şey yoksa Terim olmadan transferleri kim yaptı seçimden önce ? Terim’in sözleşmesi bitmişken kimin onayıyla geldi bazı transferler ? Madem taraftara koz olarak tutmuyorsan niye kovmuyorsun ? Yetmedi mi yaşadığımız kepazelik ? X bir yabancı olsa yarın kovulur yerine Fatih Terim getirilirdi.
Yönetim nezdinde değil, taraftar nezdinde daha çok. Diğer başkanlar ne derse sürekli tacize uğradı bu konuyla ilgili. Şimdi de aa eşref başkan öyle bir değilmiş vs. güzelleme yapılıyor.
Onu dedim zaten Furkan. Taraftara şirin gözükmek dersin ok. Ama Fatih Terim seçim kozu olmaz, olamaz. Misal genel kurulda %90 sevmeyeni seveninden çoktur.
Eşref başkan için de bende ön yargılıydım ama düşüncelerimi pozitif yöne çevirdi seçim sonrası duruşu ve yaptıklarıyla.
bu da bir nevi seçim kozudur. illa ki genel kurulda da etkili olmuştur ama direkt etkili olduğunu bildiğimiz alandan konuşmak lazım.