Can Akan
0
Bir de daha önce de defalarca söyledim Galatasaray gibi maddi anlamda çok büyük sıkıntıları olan kaotik bir yapıya Burak Elmas gibi profesyonellerden başkan olmaz. Yönetemezler dedim yönetemediler. Burası Ajax vs değil. Türkiye gerçeklerinde başkanlık koltuğuna oturacak adamın maddi olarak güçlü olması gerekiyor. O maddi imkanların yoksa yönetme erkin de olamaz. Biraz Dinçer verdi biraz Erden verdi ile olmaz bu işler. Bir süre sonra başkan sensin kolay gelsin derler kalırsın öyle. Türkçemizde çok güzel atasözü vardır El ....'yle gerdeğe girmek diye. O iş olmaz baştan olmaz. Ee olmadı da zaten. Kaldı ki Dursun Özbek gibi baya baya paran da olsa başarılı olmana yetmeyebilir ama paran yoksa belli imkanların yoksa hiç şansın yok. Bir süre sonra adamı ciddiye bile almazlar. Erden Timur iyi bir Galatasaraylı gibi görünüyor ama mesela bir gün madem bu kadar para veriyorum o zaman ben başkan olayım dese cevap bile veremezsin. O yüzden vizyonlu genç profesyonel hayattan gelen başkan düşüncesi bir fanteziydi. Kaldı ki seçtikleri başkan vizyonlu da değilmiş onu da görmüş olduk böylece. Dursun Özbek'i mesela çok eleştirdim ama o bile bundan iyi yönetir çünkü iş sıkıştığında elini cebine atabilecek gücü var. O yüzden bundan sonra Galatasaray başkan seçerken tavsiyem şu önce belli maddi imkanları olsun ve mümkünsede belli bir ağırlığı olan argo deyimle ta.aklı bir insan olsun. Vizyon filan da olunca zaten Ünal Aysal gibi bir adam çıkıyor ortaya.
Diğer türlü sayın Elmas gibi bir acemi çavuş başkan seçilirse adamı ne yazarı ciddiye alır ne televizyoncusu ciddiye alır. Bir süre sonra da ne de taraftarı ciddiye alır. Adam daha başkan seçilmeden Candaş denen gazeteciden posta yedi. Çok kötü görüntü Galatasaray adına. Adam Galatasaraya başkan seçilmeden önce ergen gibi her başkanı eleştirmiş her başkanla ilgili twit atmış ama twit atmak kolay iş yönetmeye gelince gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun maalesef. Sayın Elmas günümüz Türkiyesinin bir özeti gibi adeta ambalaj güzel ama içi bomboş. Ha ben o ambalaja kandım mı? kanmadım. Çünkü biliyordum böyle olacağını. Umarım bundan sonra camia da kanmaz. Zaten uzun bir süre daha böyle bir profilin bir daha başkan seçileceğini sanmıyorum.
Ayrıca kendimi de eleştireyim Burak Elması desteklemedim ama daha önceki seçimde basketbolla ilgili olan güzel vaatleri sebebiyle Ozan Korkut'u desteklemiştim ama şu dakikadan itibaren Ozan Korkut gibi bir profilin de başkan olmasını istemem. Olmaz yani o iş.
Diğer türlü sayın Elmas gibi bir acemi çavuş başkan seçilirse adamı ne yazarı ciddiye alır ne televizyoncusu ciddiye alır. Bir süre sonra da ne de taraftarı ciddiye alır. Adam daha başkan seçilmeden Candaş denen gazeteciden posta yedi. Çok kötü görüntü Galatasaray adına. Adam Galatasaraya başkan seçilmeden önce ergen gibi her başkanı eleştirmiş her başkanla ilgili twit atmış ama twit atmak kolay iş yönetmeye gelince gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun maalesef. Sayın Elmas günümüz Türkiyesinin bir özeti gibi adeta ambalaj güzel ama içi bomboş. Ha ben o ambalaja kandım mı? kanmadım. Çünkü biliyordum böyle olacağını. Umarım bundan sonra camia da kanmaz. Zaten uzun bir süre daha böyle bir profilin bir daha başkan seçileceğini sanmıyorum.
Ayrıca kendimi de eleştireyim Burak Elması desteklemedim ama daha önceki seçimde basketbolla ilgili olan güzel vaatleri sebebiyle Ozan Korkut'u desteklemiştim ama şu dakikadan itibaren Ozan Korkut gibi bir profilin de başkan olmasını istemem. Olmaz yani o iş.